Wenger'in Fenerbahçe'den istekleri işi zora soktu!

13.06.2018 - 11:50 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 08:55

Tatilinin bir bölümünü Bodrum'da geçiren Arsene Wenger'in burada Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı.

Tatil için Bodrum’a geldiğinde F.Bahçe’yle ilk kez temasa geçen, daha sonra da kulüp yetkileriyle bir kez daha görüşme yapan Arsene Wenger, sarı-lacivertlilere teknik direktörlük için pek de olumlu yaklaşmadı.

Sarı-lacivertlilerin yeni başkanı Ali Koç’un takımın başına getirmek istediği isimlerden biri olan efsane Fransız, yapılan son zirvede kabul edilmesi güç şartlar koydu.

Kulüpte göreve başlayan sportif direktör Damien Comolli’nin yetkilerinden de üstün sorumluluklar almak istediğini belirten Wenger, “Benim çalışma şartlarım belli. Kulüpte tam yetkili olmak isterim. Ne başkan ne yöneticiler işime karışabilir.

İPLER COMOLLI’DE

A’DA Z’ye her şeyle ben ilgilenirim. Kulüp içi yapılanmadan, transfere kadar ben ne dersem o olsun isterim. Kadroya katmak istediğim isimler için ciddi bir bütçe ayrılması lazım. Tüm bu şartların sağlanmasının garantisini verirseniz o zaman teklifinize ‘evet’ derim” ifadelerini kullandı.

Wenger’in bu istekleri şu an için F.Bahçe’nin karşılayabileceği cinsten değil. Zira başkan Ali Koç ve ekibi, Damien Comolli’nin takımı şekillendirmesini isterken, Wenger’in buna sıcak bakmaması şu an için transferin önündeki en büyük engel gibi duruyor. (Şampiy10)

Senin için hazırladığımız haberler