Werder Bremen'den Ömer Toprak kararı!

06.06.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 10:42

Werder Bremen ile birlikte Almanya Ligi'nde küme düşen tecrübeli oyuncu Ömer Toprak için karar çıktı. Türkiye'ye mi transfer olacak? İşte gelişmeler...

Werder Bremen'den Ömer Toprak kararı!

AJANSSPOR-HABER 

Futbol kariyerine Almanya’nın Werder Bremen takımında devam eden Ömer Toprak’ın takımdaki durumuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli stoper takımda kalacak mı? Detaylar haberde… 

Küme düştüler ve işler değişti 

Bu sezon Almanya Ligi’nde küme düşen ve gelecek sezon 2. Lig’de mücadele verecek olan Werder Bremen, gelirleri de düşeceği için birkaç oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

Ömer Toprak da yolcu 

Alman basınına göre; Ömer Toprak da Werder Bremen’in gönderilecek oyuncular listesine yazdığı isimlerden biri. 

Kontratı ne zaman bitecek?

Sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam eden Ömer Toprak için gelecek her türlü teklif değerlendirilecek. Futbolcuya Türkiye’den de bazı kulüplerin ilgi gösterdiği ifade edildi. 

Piyasa değeri 10 kat düştü 

Daha önce Türkiye Milli Takımı forması da giyen Ömer Toprak’ın 2016 yılında piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyordu. Transfermarkt’ın şu anki verilerine göre; Ömer Toprak neredeyse 10 kat değer kaybetti ve futbolcuya şu anda 2.5 milyon Euro civarında bir bedel biçiliyor. 

Son sezonda kaç maçta oynadı? 

Ömer Toprak ile yolların ayrılma isteğinde futbolcunun düzenli olarak forma giyememesinin de etken olduğu konuşuluyor. Ömer Toprak geride bıraktığımız sezon 11 maçta ilk 11’de oynadı ve 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler