"Sahada patron VAR değil, hakem olsun"

22.04.2021 - 10:09 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 10:12

Alman ekibi Werder Bremen'i çalıştıran Florian Kohfeldt, Mainz maçı sonrası konuştu. Kohfeldt, VAR konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Sahada patron VAR değil, hakem olsun"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Werder Bremen'in teknik direktörü Florian Kohfeldt, 1-0 kaybettikleri Mainz maçının ardından açıklamalar yaptı. Kohfeldt, sahada görev alan hakemleri eleştirdi ve VAR konusunda dikkati çeken bir ifade kullandı. 

"Sahada patron orta hakem olmalı"

"Aslında hakemlerden şikayet etmek istemiyorum" diyen Werder Bremen Teknik Direktörü, "Ben her zaman mümkün olduğunca VAR'ın az müdahale etmesi gerektiği görüşündeyim. Orta hakemler sahada patron olmalı. Ne yazık ki bunu artık çok sık yapmıyorlar" diye konuştu. 

Maçta ne oldu?

Werder Bremen ile Mainz arasında oynanan karşılaşmada ev sahibi takımın 44. dakikada atılan golü VAR uyarısıyla iptal edildi. Bu golde hakem Marco Fritz golü verdi ancak; VAR uyarısıyla faul tespit edildi ve gol iptal edildi.

Bremen'in ligdeki durumu

Werder Bremen, ligde 30 puanla 14. sırada yer alıyor. Mainz ise 31 puanla 13. sırada bulunuyor. Werder Bremen, bir sonraki maçını Max Kruse'nin de formasını giydiği Union Berlin'e karşı oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler