Werder'de Ömer Toprak krizi: "Pamuklara sarın"

15.11.2020 - 18:43 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 18:48

Transfer döneminde Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Ömer Toprak, takımı Werder Bremen'de yaşadığı sakatlıklarla tartışma konusu oldu. Ömer Toprak'ın sakatlığı ciddi mi? Kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Taraftarlar Ömer Toprak için neler söyledi?

Werder'de Ömer Toprak krizi: "Pamuklara sarın"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen, milli maçlar sebebiyle verilen arad Saint Pauli ile hazırlık maçı oynadı. Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak da bu maçta görev aldı. Ömer Toprak hazırlık maçında sakatlandı. Peki, sağlık durumu nasıl ve ne zaman sahalara dönecek? Yanıtı haberimizde...

Ömer Toprak, Saint Pauli maçında sakatlandı

Sezon öncesi transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan deneyimli defans oyuncusu Ömer Toprak, takımının Saint Pauli ile oynadığı maçta ve 4-2 kaybettiği maçta sakatlandı.

Önce baldır, sonra uyluk bölgesinden sakatlık

Yakın zamanda baldırındaki sakatlığından kurtulan Ömer Toprak, uyluk bölgesinden bir sakatlık yaşadı ve maçı tamamlayamadı. Bugün ise Werder Bremen'den Ömer Toprak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. 

Ömer'in durumunun ciddi olmadığı anlaşıldı

Werder Bremen resmi olarak yaptığı açıklamada Ömer Toprak'ın kontroller sonrasında ciddi bir sorunu olmadığını ve planlanan bir sonraki antrenmana katılabileceğini duyurdu. 

"Ömer Toprak'ı pamuklara sarın"

Bu arada Werder Bremen'in bu açıklamasına bazı Werder Bremen taraftarları dikkat çeken yorumlar yaptı. Bir Werder Bremen taraftarı, "Maalesef son 10 yıldaki en kötü transferlerden biri" yorumunu yaparken, bir başka taraftar ise "Ömer Toprak'ı pamuklara sarın. Ben de giyiyorum, tavsiye ederim" paylaşımını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler