"Werner, Liverpool standardında değil"

07.06.2020 - 17:21 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 17:23

Leipzig ekibinde bu sezon performansıyla dikkatleri üstüne çeken Timo Werner ile ilgili bir yorum Liverpool'un unutulmaz golcüsünden geldi. Robbie Fowler, Alman golcünün Chelsea'de daha başarılı olabileceği görüşünde.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool ve Chelsea ile adı transfer için adılan Timo Werner ile ilgili çarpıcı bir açıklama, Merseyside ekibinin unutulmaz isimlerinden biri olan eski golcü Robbie Fowler'dan geldi. Werner, Chelsea'ye mi yoksa Liverpool'a mı transfer olacak? Detaylar haberimizde...

Fowler'dan Werner için eleştiri

Robbie Fowler, Leipzig'de bu sezon 41 maçta 21 gol 8 asistlik performans sergileyen ve dikkatleri üstüne çeken Timo Werner'in Liverpool için yeterine iyi bir futbolcu olmadığı görüşünü savunuyor.

"Liverpool'da hücumda oynayan oyuncuların standardında değil"

Fowler, "Onun yetenekli bir oyuncu olduğunun farkındayım. Kalitesinin altını çizen parlak performansları var. Ama Werner, Liverpool'un şu anki önde oynayan futbolcularının standardında bir isim mi? Sanki, herhangi bir takıma gidecek Marco van Basten gibi görünüyor. Liverpool'da olmaz ama belki Chelsea'de olabilir" diye konuştu.

Chelsea, Werner transferine daha yakın

Bilindiği gibi Liverpool'da Mohamed Salah, Sadio Mane ve Roberto Firmino'ya dünya çapında övgüler var. Bu arada, Chelsea bu transfer için Liverpool'dan bir adım daha önde görünüyor. Liverpool, Werner'e ilgi gösterse de transferi daha çok isteyen Chelsea'nin futbolcuyla, 54 milyon Euro kasadan çıkararak 5 yıllık anlaşma imzalayacağı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler