Wesley Sneijder, Beşiktaşlı futbolcuyu eleştirdi: "Kendinden utanmalı"

27.09.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 10:53

Bir dönem Türkiye Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder, Avrupa Ligi'nde oynanan Ajax-Beşiktaş maçının ardından yorumlarda bulundu.

Wesley Sneijder, Beşiktaşlı futbolcuyu eleştirdi: "Kendinden utanmalı"

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda Hollanda devi Ajax'a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar, rakibine 4-0'lık skorla mağlup oldu.

Sneijder'dan sert sözler

Ajax ve Beşiktaş arasında oynanan maçı Ziggo Sport'a değerlendiren eski Galatasaray ve Ajax futbolcusu Wesley Senijder, Beşiktaşlı futbolcuyu sert sözlerle eleştirdi. Sneijder, Giovanni van Bronckhorst'u da göreve çağırdı.

"6-0, 7-0 bitebilirdi"

Karşılaşmayı değerlendiren Wesley Sneijder, "Ajax beni olumlu anlamda şaşırttı" dedi. Sneijder ayrıca Beşiktaş'a kağıttan ev benzetmesi yaptı ve ikinci yarıda çöktüğünü belirtti. Ajax'ın geniş alanlar bulmasına dikkat çeken eski Hollandalı on numara, maçın 6-0, 7-0 bitebileceğini iddia etti.

"Kendinden utanmalı"

Beşiktaş forması giyen Kongolu sol bek Arthur Masuaku hakkında da konuşan Wesley Sneijder, 30 yaşındaki futbolcunun maç boyunca gösterdiği performansı eleştirdi ve "Kendinden utanmalı" yorumunda bulundu.

Sneijder ayrıca, Siyah-Beyazlıların Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Masuaku'yu uyarması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray karnesi

2013-2017 yılları arasından ülkemizde Galatasaray'ın formasını giyen Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı formayı 175 kez sırtına geçirdi. Sneijder bu karşılaşmalarda 45 kez ağları havalandırırken 44 kez de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler