Wesley Sneijder, Yönetici Olarak Sahalara Dönmeye Hazırlanıyor

İsa Kethüda
21.09.2022 - 11:58 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 12:06

Hollanda Ligi'nde Fortuna Sittard - Excelsior maçını tribünden takip eden Wesley Sneijder'e kulüpten teklif geldiği yazıldı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Wesley Sneijder, Yönetici Olarak Sahalara Dönmeye Hazırlanıyor

Bir dönem Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Hollandalı eski yıldız Wesley Sneijder'e, Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard'dan teklif geldiği iddia edildi.

Hollandalı efsane futbolcu Wesley Sneijder, yönetici olarak sahalara dönmeye hazırlanıyor. Futbolu bıraktıktan sonra fiziksel olarak hayli değişen ve çok kilo alan Sneijder, herhangi bir kulüpte görev yapmamıştı.

Fortuna Sittard'dan Sneijder açıklaması

Wesley Sneijder futbola dönüyor. Hollandalı eski futbolcu, ülkesinin takımlarından Fortuna Sittard'a görev almaya hazırlanıyor. Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un da formasını giydiği Fortuna'dan Sneijder açıklaması geldi.

Teklif yapıldı

Posta'nın derlediği ve Voetbal International'da yer alan haberde, Fortuna Sittard - Excelsior maçını tribünden takip eden Sneijder'e kulüpten teklif geldiği yazıldı.

Sneijder: "Güzel bir yapılanma var"

Sneijder ise "Güzel bir yapılanma var. Ben de kulüp içerisinde rol alacağım. Görevim tam olarak belli olmadı ancak birkaç seçeneğim olduğunu söyleyebilirim" dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan, Hollandalı sol beke dünyaları verdi!
Habere Git

Sneijder ve Burak Yılmaz bir araya gelmişti

Sneijder ile eski takım arkadaşı Burak Yılmaz da bir araya gelmiş ve fotoğraf paylaşmıştı. İki eski dost, Galatasaray'ın Avrupa'daki parlak dönemlerinde beraber oynamıştı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor - Galatasaray maçı kapalı gişe
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler