Wesley Sneijder: Ajax'tan teklif gelirse kabul ederim

Feride Kara
16.02.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 16:36

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hollandalı yıldız Wesley Sneijder "Ajax'ta Overmars'ın görevini bana teklif ederse bunu memnuniyetle kabul ederim" dedi.

Wesley Sneijder: Ajax'tan teklif gelirse kabul ederim

Geçtiğimiz hafta Ajax futbol direktörlüğü görevini yapan 48 yaşındaki Marc Overmars’ın, kulübün kadın çalışanlarına attığı taciz mesajlarının ifşa edilmesinin ardından futbol direktörlüğü görevinden istifa edip ilişkisini kesmişti. 

Memnuniyetle kabul ederim ama tek başıma değil

Overmars'ın görevinin sonlanmasının ardından Galatasaraylı eski futbolcu Wesley Sneijder, efsane olduğu Ajax'ta futbol direktörlüğü görevi seve seve yapabileceğini söyledi. Sneijder "Ajax, Overmars'ın görevini bana teklif ederse bunu memnuniyetle kabul ederim ama tek başıma değil. Yanımda tecrübeli biri daha olsun isterim. Aslında ilk hedefim olan teknik direktörlüğü daha çok istiyorum, tekliflere açığım." dedi.

İlgini Çekebilir
Tüm kapılar üstüne kapanıyor! Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!
Habere Git

Galatasaray efsanesi oldu

Galatasaray tarihinin en büyük oyuncularından biri olan Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder 2019'da kariyerini noktalama kararı almıştı. Sneijder 2013 ve 2017 yılları arasında Galatasaray forması giyerek 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası zafer yaşamıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler