Wesley Sneijder'den PSV - Galatasaray yorumu: "Kalbim...."

21.07.2021 - 14:20 | Son Güncellenme: 21.07.2021 - 14:25

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, PSV maçı öncesinde açıklama yaptı. Sneijder'in favorisi kim? İşte o açıklamalar...

Wesley Sneijder'den PSV - Galatasaray yorumu: "Kalbim...."

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Hollanda'nın PSV Eindhoven ekibiyle karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray'ı ziyaret etti. Sneijder, PSV maçı öncesi GS TV'ye konuştu. 

Sneijder'den Galatasaray'a ziyaret

Sneijder ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yıllar sonra buraya gelmek, eski dostlarımı görmek, Fatih Hoca'yı görmek güzel oldu. Galatasaray ile çok güzel başarılar elde ettik" ifadelerini kullandı. 

"Kalbim Galatasaray ile beraber"

Öte yandan Sneijder, PSV maçı öncesi de fikrini paylaştı. Sneijder, "Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde görmeyi çok istiyorum. PSV maçı zor geçecek. İyi takımlar ama PSV'nin iki önemli oyuncusu yok. Bu Galatasaray için bir avantaj olacak. Kalbim Galatasaray ile beraber" dedi. 

Taraftarlara mesajı

Galatasaray'ın kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirten Sneijer, sarı-kırmızılı taraftarlara da mesaj yolladı. Sneijder şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Kalbimde çok farklı bir yere sahipler. Ümit ediyorum ki bir gün tekrar Galatasaray'a döneceğim."

"Ayrılığa hazır değildim" demişti

Galatasaray'da 2012-2017 yılları arasında forma giyen Hollandalı yıldız 2019'da Al Gharafa'da futbol hayatını sonlandırmış ve yorumculuğa başlamıştı. Sneijder, Galatasaray'dan ayrılırken, "En büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı çünkü ayrılığa hazır değildim. Orada çok güzel zamanlar geçirdim ve ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar 10 numarayı başkasına verdiler ve bundan tatilden dönene kadar haberim yoktu" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler