Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gelmiyor?

25.10.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 10:41

Sabah saatlerinde Whatsapp'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar bağlantı sorunu yaşadılar. Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor ve ne zaman düzelecek gibi sorularun cevabı haberde.

Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gelmiyor?

AJANSSPOR HABER

Saah 10.00-10.30  saatleri arasında Whatsapp'a girmek isteyen kullancılar bağlantı sorunu ile karşı karşıya kaldılar. Bununla birlikte mesajlar iletilmemeye başlandı. Peki Whatsapp çöktü mü ve ne zaman düzelecek? İşte merak edilenler...

Whatsapp çöktü mü?

Whatsapp'ta yaşanan sorun Marmara bölgesinde sıklaşmaya başladı. Ankara ve Bursa çevrelerinde de erişim sorunu yaşanmaktadır. Whatsapp henüz resmi bir açıklama yapmadı.Resmi açıklama geldiği an haberimiz güncellenecektir.

Whatsapp mesajlar neden gitmiyor ve gelmiyor?

Whatsapp, sabah saatlerinde erişim sorunu yaşadı. Kullanıcıların mesajları iletilemezken gelen mesajların iletilmesinde de sorunlar yaşandı. Bağlantı sorunundan dolayı Whatsapp'ta gönderilen mesajlar karşı tarafa iletilemiyor. 

Whatsapp ne zaman düzelecek?

Whatsapp erişim sorunu hakkında henüz bir resmi açıklama gelmedi. Erişim sorunu daha önce yaşananlar gibi kısa süre içinde düzelmesi bekleniyor. Bağlantı sorunu Türkiye geneline yayılmış bulunmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler