WhatsApp gruplarında Bielsa duyurusu!

Salim Manav
02.07.2021 - 11:28 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 13:42

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme 30'un üzerinde isim geldi. 50 gündür hoca sorununu çözüme kavuşturmayan sarı lacivertlilerde taraftarların yer aldığı WhatsApp gruplarında Bielsa duyurusu yapılması heyecan yarattı. İşte detaylar...

WhatsApp gruplarında Bielsa duyurusu!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, teknik direktörsüz yeni sezonu açtı. Sarı lacivertli takım sezonun ilk çalışmasını yardımcı teknik adamlar eşliğinde gerçekleştirdi. Diğer yandan sarı lacivertli taraftarların gözü kulağı her gün saat 19.07'de kulübün iletişim mecralarında. Çünkü bu saatte yeni teknik direktörün açıklanmasını bekliyor. Bugüne kadar 30'un üzerinde isimler ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerde taraftarların yer aldığı WhatsApp gruplarında ise gündeme gelen son isim Marcelo Bielsa oldu...

30'a yakın isim ortaya atıldı

Başkan Ali Koç, seçimden sonra yeni teknik direktörü açıklayacaklarını söylemişti. Ama seçimin üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen yeni isim bir türlü açıklanamadı. Yönetimin tercihleri arasındaki en önemli isimlerden Slaven Bilic'ti ama Çin kulübüyle ayrılık konusunda anlaşamadığı için Fenerbahçe'ye gelemediği öğrenildi. Bu defter tamamen kapandı mı, kesin bir bilgi yok. Paulo Fonseca ile anlaşıldığı haberleri de iki saat içinde teknik adamın menajerleri tarafından yalanlanmıştı.

Makedonya hocası haber bekliyor!

Son olarak Kuzey Makedonya Teknik Direktörü İgor Angelovski ile görüşüldüğü iddiaları ortaya atıldı. Teknik adamın Belek'te görüşme sonucunu beklediği de iddialar arasında. Ancak bu isim sosyal medyada sarı lacivertli taraftarlarca tepkiyle karşılandı. Çünkü başlangıçta ortaya konulan hedef isimlere göre çok düşük profilli bir isim olarak görüldü. Fenerbahçe taraftarının en büyük hayali Marcelo Bielsa... Başkan Koç'un ilk tarif ettiği teknik direktör profili olan Arjantinli teknik adamın gelme ihtimali ortadan kalktı mı?

WhatsApp grupları kaynıyor

Dünden bu yana WhatsApp gruplarında Bielsa ile anlaşıldığı haberleri dolaşmaya başlandı. Yapılan paylaşımlarda Başkan Ali Koç'un Bielsa'ya yaptığı tekliften tutun da 'Hoş Geldin Bielsa' videosuna kadar, bir çok paylaşım yapıldı. İddialara göre Bielsa'ya 3 yıllık kontrat önerildi. Teklif edilen ücretse yıllık 8 milyon Euro! Ancak bu paylaşılan teklif belgeleri ve videoların gerçek olup olmadığı şimdilik teyide muhtaç durumda.

Koç büyük sürpriz yapabilir

Diğer yandan Koç'un, artan tepkiler nedeniyle gözünü karartıp, Bielsa'yı getirmek için çalışabileceği de camiaya yakın kaynaklar tarafından dile getiriliyor. Eski Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı eleştirilere de Koç'un dünya çapında bir teknik direktör alarak cevap verebileceği konuşuluyor. Tüm bu iddiaların sonucu belki bugün veya bir kaç gün içinde mutlaka cevap bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler