Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla ilk golünü Ankaragücü'ne attı!

İsa Kethüda
30.09.2023 - 20:20 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 21:09

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü karşısında 1-0 yenik duruma düşen Galatasaray, Wilfried Zaha'nın attığı golle beraberliği yakaladı.

Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla ilk golünü Ankaragücü'ne attı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü attı.

Cephas attı, Ankaragücü öne geçti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü ile RAMS Park’ta karşılaşan Galatasaray, 48. dakikada Renaldo Cephas'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.

Zaha hemen yanıt verdi

Bu golün hemen ardından Başkent ekibinin kalesini adeta abluka altına alan Sarı-Kırmızılı takım, aradığı golü karşılaşmanın 56. dakikasında buldu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan sert hakem açıklaması: "Herkes ayağını denk alsın!"
Habere Git

Angelino'nun pasıyla ceza sahası içine giren ve sert bir vuruş yapan Wilfried Zaha topu filelere gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi.

Zaha'nın Galatasaray formasıyla ilk golü

Bu sezon ilk kez bir lig maçına ilk 11'de çıkan Fildişi Sahili yıldız oyuncu, Galatasaray kariyerindeki ilk golünü attı. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusunun 1 de asisti bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Nenad Bjelica'dan Uğurcan ve Onuachu'ya övgü!
Habere Git

Opta verilerine göre; Wilfried Zaha, Juan Mata'dan (Ocak 2023 vs Hatayspor) bu yana Galatasaray formasıyla iç sahada ilk 11'de çıktığı ilk Süper Lig maçında ağları havalandıran ilk oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler