Wilfried Zaha, Lyon'da ilk maçında şaşırttı

27.09.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 11:09

Galatasaray'dan Fransız ekibi Lyon'a transfer olan Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha, ilk maçın Avrupa Ligi'nde Olympiakos karşısında çıktı. İşte detaylar...

Wilfried Zaha, Lyon'da ilk maçında şaşırttı

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'nde bu sezonki ilk maçında Lyon, kendi sahasında Olympiakos'u konuk etti. Fransız temsilcisi, maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanmayı başardı. Lyon'da Wilfried Zaha, ilk maçına çıktı ve skor katkısı verdi.

Zaha ilk maçına çıktı

Lyon'a galibiyeti getiren golleri 65'inci dakikada Rayan Cherki ve 71'inci dakikada Said Benrahma kaydetti. Lyon'un Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, maçın 67'nci dakikasında oyuna girdi ve bu sezon yeni takımıyla ilk sürelerini aldı.

İlk maç ilk asist

İkinci yarıda oyuna dahil olan Fildişi Sahilli futbolcu, girdikten 4 dakika sonra Said Benrahma'nın golünde asisti yapan isim oldu.

Fransızlar eleştiriyordu

Lyon'un kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, Fransız basını tarafından antrenmanlardaki isteksiz tavırları sebebiyle eleştiriliyordu.

Galatasaray performansı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon transfer ettiği 31 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı formayla 43 maça çıktı ve 10 gol, 5 asistlik performansa imza attı.

İşte Zaha'nın asisti:

Senin için hazırladığımız haberler