Wilfried Zaha transferi çıkmaza girdi! İşte sebebi...

14.08.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 12:26

Premier Lig ekiplerinden Leicester City ve Crystal Palace'ın kadrosuna katmak istediği Galatasaray yıldızı Wilfried Zaha'nın transferi çıkmaza girdi. İşte sebebi...

Wilfried Zaha transferi çıkmaza girdi! İşte sebebi...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da performansı yetersiz bulunan Wilfried Zaha, İngiliz ekiplerinin radarına girdi. Zaha'nın bir önceki kulübü olan Crystal Palace ve Premier Lig'e yeni yükselen Leicester City, Fildişi Sahilli yıldızı kadrosuna katmak için Sarı-Kırmızılıların kapısını çaldı.

9 milyon Euro teklif edildi

Her iki İngiliz ekibinin de kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Wilfried Zaha için Galatasaray'a yaklaşık 9 milyon Euro'luk bir ücret teklif ettiği kaydedildi. Bu süreçte Zaha'nın yıllık maaşının ise Galatasaray tarafından karşılanacağı belirtildi.

"Wilfried Zaha'nın yakın zamanda transfer görüşmeleri vardı"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, transfer görüşmelerini sürdüren Wilfried Zaha'nın, Süper Lig'in ilk haftasında Hatayspor karşısında kadroda yer almamasını şu sözlerle açıklamıştı: "Wilfried Zaha'nın yakın zamanda transfer görüşmeleri vardı. Premier Lig'e dönmek isteyen bir oyuncu. Oyuncu kendini riske etmek istemiyor. Onunla konuştuk ve kadroda olmamasına karar verdik."

Zaha'nın transferinde yeni gelişme

Galatasaray'ın İngiltere'ye transferinde yeni bir gelişme yaşandı. The Athletic'te yer alan habere göre; Wilfried Zaha'nın İngiltere'ye transferi, üstleneceği vergi yükümlülükleri nedeniyle sorun yarattı.

Çıkan haberde bu transferin şu an için tehlikede olduğu ve belirsizleştiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler