Wilfried Zaha transferini başkan resmen doğruladı!

18.08.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 17:32

Galatasaraylı Wilfried Zaha'yı transfer etmek isteyen Crystal Palace'ın başkanı Steve Parish, transfer girişimini doğrularken önemli açıklamalarda bulundu.

Wilfried Zaha transferini başkan resmen doğruladı!

AJANSSPOR - HABER

Wilfried Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un kararı doğrultusunda Galatasaray'ın gelecek sezon kadro planlamasında yer almıyor. Zaha'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın başkanı Steve Parish, transfer girişimini doğrularken önemli açıklamalarda bulundu.

İki maçta kadroda yer almadı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, bu yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Zaha, transfer görüşmeleri sebebiyle Sarı-Kırmızılıların ligde Hatayspor ve Konyaspor ile oynadığı maçların kadrosunda yer almadı.

Premier Lig ekipleri istiyor

Wilfried Zaha ile eski takımı Crystal Palace ve Leicester City ilgileniyor. Her iki Premier Lig ekibi de Zaha'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isterken, kiralama ücretinin 8-9 milyon Euro olacağı kaydedildi. Ancak bu durumda Fildişi Sahilli yıldızın maaşının Galatasaray tarafından ödeneceği belirtildi.

Başkan açıkladı

Zaha için girişimlerde bulunan Crystal Palace'ın başkanı Steve Parish, TalkSport'a önemli açıklamalarda bulundu. Paris, Zaha'yı takımda görmek istediğini ancak transferin pek mümkün olmadığını ifade etti.

"Takımda görmek isterim ama"

Steve Parish, “Wilfried Zaha’yı yeniden takımda görmek isterim ancak ne yazık ki bazı nedenlerden dolayı bu yaz için bu mümkün görünmüyor.” şeklinde konuştu.

G.Saray performansı

Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezondan bu yana 43 maçta sahaya çıkan Wilfried Zaha, 10 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Trabzonspor'un yıldızına göz dikti! Teklif...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler