Wilfried Zaha'nın talipleri artıyor! Kiralık gidiyor

22.08.2024 - 16:27 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 16:38

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen ve ayrılması gündemde olan Wilfried Zaha'ya bir kulüp daha talip oldu. İşte detaylar.

Wilfried Zaha'nın talipleri artıyor! Kiralık gidiyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve ayrılması gündemde olan Wilfried Zaha'nın talipleri artıyor.

Wolverhampton, Zaha'yı istiyor

The Sun'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Wolverhampton Wanderers FC, Fildişi Sahili futbolcuyu kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna katmak istiyor.

Neto'nun yerine

Haberde, İngiliz kulübünün Chelsea'ye transfer olan Pedro Neto'nun yerini doldurmak istediği ve bu yüzden Wilfried Zaha'ya yöneldikleri belirtildi.

İlgini Çekebilir
4 kulüp Victor Nelsson'un peşinde! Rakam verdiler...
Habere Git

Gary O'Neil beğeniyor

Wolves teknik direktörü Gary O'Neil'in da 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunu beğendiği ve kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Bilindiği üzere Wolverhampton Wanderers FC dışında Everton, Crystal Palace ve Leicester City kulüpleri de Zaha'yı kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden ve kadroda düşünülmeyen Zaha, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 43 karşılaşmada 10 gol ve 5 asist kaydetti.

Galatasaray'dan kazandığı ücret

Sarı-Kırmızılı takım Wilfried Zaha'ya 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler