William Carvalho'dan Fenerbahçe İtirafı: "Transferim İptal Oldu"

İsa Kethüda
22.02.2023 - 15:00 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 15:08

İspanya Ligi takımlarından Real Betis forması giyen William Carvalho, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere olduğunu ancak gerçekleşmediğini açıkladı. Detaylar.

William Carvalho'dan Fenerbahçe İtirafı: "Transferim İptal Oldu"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Betis forması giyen William Carvalho, Fenerbahçe'ye imza atmak üzere olduğunu ancak transferin gerçekleşmediğini söyledi.

"Portekiz kulübüne gitme fırsatım oldu"

Portekiz gazetesi A Bola'ya konuşan Carvalho, "Her zaman Sporting Lizbon hayranı olduğumu söyledim. Ve başka bir büyük Portekiz kulübüne gitme fırsatım oldu ve ben de gitmedim çünkü Sporting hayranıyım" dedi.

"Evet, Jorge Jesus benimle ilgileniyordu"

Jorge Jesus'un kendisine ilgisini doğrulayan Carvalho, "Evet, Jorge Jesus benimle ilgileniyordu. Sporting taraftarı olduğum için o dönem Benfica'ya gitmek istemedim" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Başkandan Onur Bulut'a olay sözler: "Fenerbahçe’de oynamazmış"
Habere Git

"Jesus beni çok beğendiğini söyledi"

Fenerbahçe iddialarına da değinen Portekizli orta saha oyuncusu, "Jorge Jesus'un defansif orta sahaya ihtiyacı vardı ve beni çok beğendiğini söyledi. 

"Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktım ama olmadı"

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktım ama olmadı. Türkiye'ye taşınmak üzereydım ama gerçekleşmedi. Sonra Fenerbahçe, Flamengo'dan Arao'yu aldı" diye konuştu.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, 2018 yılından bu yana Real Betis forması giyen Carvalho, bu sezon forma giydiği 27 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti. Portekizli oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Başkandan Onur Bulut'a olay sözler: "Fenerbahçe’de oynamazmış"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler