Formula 1 Haberleri | Williams Racing, yeni aracı FW44'ü tanıttı

Orhan Gülek
15.02.2022 - 16:01 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 16:35

Son dakika Formula 1 haberleri... Formula 1 ekiplerinden Williams Racing, 2022 sezonunda mücadele edeceği FW44 isimli yeni aracını tanıttı. İşte detaylar

Formula 1 Haberleri | Williams Racing, yeni aracı FW44'ü tanıttı

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Williams, yeni Formula 1 aracı FW44'ü bugün yaptığı lansmanla yarışseverlere tanıttı.

Williams Racing F1, 2022'de iddialı

Hayal kırıklığıyla geçen yılların ardından geçen yıl nihayet puanla tanışan ve hatta Belçika'da podyuma dönen Williams, bu yıl yeni kurallarla beraber orta grubun önüne dönmeyi hedefliyor.

Alex Albon ve Nicholas Latifi'den etkinlilk öncesi tüyo

Grove merkezli takımın sürücüleri Alex Albon ve Nicholas Latifi, etkinlik öncesinde aracın renklerine bakarken görüntülendiler ve şaşkınlıkları, gelecek yıla kıyasla büyük bir fark olduğuna dair ipucu verdi. Yeni aracın tanıtımıyla birlikte de Williams, 2022 için tamamen yeni bir renk düzenine geçtiği ortaya çıktı. İngiliz ekip, artık koyu lacivert, mavi ve kırmızı renklerinden oluşan farklı bir renk konseptine bürünmüş durumda.

İlgini Çekebilir
AlphaTauri yeni aracının örtüsünü kaldırdı
Habere Git

Williams geleneksel renklerle yarışıyordu

Williams geleneksel olarak mavi ve beyaz renklerle yarışıyordu. Geçen yılın tasarımında ise motor kapağında sarının ve mavinin farklı tonları yer alıyordu.

Russell, Williams'a veda etti

Williams, 2021 yılında hem Latifi hem de George Russell'ın aldığı puanlar sayesinde takımlar şampiyonasında sekizinci oldu. Russell, 2022 sezonu için takımdan ayrılarak Mercedes'e katıldı. Russell'ın yerini ise Alex Albon aldı.

Senin için hazırladığımız haberler