Williams ve Maddox korkuttu

27.09.2019 - 19:15 | Son Güncellenme: 27.09.2019 - 19:15

NFL’in 4. haftasında, Philadelphia Eagles’ın deplasmanda Green Bay Packers’ı 34-27 mağlup ettiği maç, bir hayli sert geçti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde, scrimmage çizgisinde yaşanan bir mücadelede Packers running backi Jamaal Williams, Eagles savunmasının kendisini yakalayıp hücumu bitireceği sırada, rakip defansif endlerden Derek Barnett’in sert bir şekilde gelmesi ve kask kaska çarpışmasıyla ciddi bir sakatlık yaşadı. Sedyeye sıkıca bağlanan Williams, moral alkışlarıyla sahayı terk etti.

Karşılaşma sonrasında Green Bay Packers’tan gelen açıklamada, 24 yaşındaki running backin başından be boynundan sakatlandığını belirtti.

Derek Barnett ise, yaşanan sakatlık sonrasında Jamaal Williams’ın yanına giderek kendisinden özür diledi. Barnett, gereksiz sertlik cezası alıp takımına 15 yard kaybettirsede diskalifiye edilmedi.

Maddox çok endişelendirdi

Karşılaşmanın bitimine yaklaşık 1 dakika kala, Green Bay Packers’ın hücumu sırasında Philadelphia Eagles’ın savunmasından Avonte Maddox, takım arkadaşı Andrew Sendejo ile kask kaska çarpıştı. Yere yığılan Maddox, hareketsiz bir şekilde yatarken, durumundan çok endişelenen tüm takım arkadaşları, 23 yaşındaki cornerbackin etrafında toplandı. Bazı oyuncular, gözyaşlarına hakim olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler