Willian: "Rakibimiz olan bir kulübe gitmek..."

03.05.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 17:10

Willian: "Rakibimiz olan bir kulübe gitmek..."

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Willian, transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız futbolcu, Chelsea'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yüksek ihtimalle yenilenmeyeceğini ancak yine de kendisinin İngiltere'de kalmak istediğini ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"3 senelik sözleşme istiyorum"

Geçtiğimiz ay Expediente Futebol'a konuşan Brezilyalı futbolcu: "Herkes sözleşmemin sezon sonunda biteceğini biliyor. Kulübümle sözleşme yenilemem çok zor duruyor. Çünkü kendileri bana 2 senelik bir sözleşme önerdi ve ben '3 senelik sözleşme istiyorum' dediğimde sözleşme görüşmeleri bir anda durdu. Bu olaydan sonra kulübümle daha konuşmadık. Benim arzum Premier Lig'de kalmak" ifadelerini kullandı.

"Rakibimiz olan bir kulübe gitmek..."

Son zamanlarda adı Arsenal ve Tottenham ile anılan yıldız oyuncu, bu takımlara gidebilme ihtimali hakkında konuştu. Willian: "Rakibimiz olan bir kulübe gitmek güzel olur. Ailem ve ben Londra'yı seviyoruz. Aslında hala bir cevabım yok. Ya Chelsea'de kalacağım, ya Londra'da bulunan başka bir kulübe gideceğim ya da İngiltere'den ayrılacağım." 

Willian, bu sezon Chelsea formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 37 maçta 7 gol, 6 asistlik bir performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler