Willian'dan Beckham'ı caydıracak istek

02.07.2021 - 16:55 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 17:04

Transfer haberleri... Amerika MLS'de Inter Miami'nin ortağı David Beckham, kadrosunu zenginleştirebilmek adına Willian'a teklif götürdü. İşte detaylar...

Willian'dan Beckham'ı caydıracak istek

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Amerika MLS ekiplerinden Inter Miami'nin ortağı David Beckham, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sezona kötü başlangıç yapan takım, şimdiye dek 10 maça çıkarken sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik alabildi. Beckham, kadrosunu güçlendirmek adına Arsenal'in Brezilyalı yıldızı Willian'la irtibata geçti.

Beckham'ın niyeti "yıldızlar geçidi"

Amerika MLS'de oldukça iddialı bir kadro kuran David Beckham, Avrupa futbolunda isim yapmış futbolcuları takip ediyor. Gonzalo Higuain, Blaise Matuidi, Kieran Gibbs ve Pizarro gibi yıldızları transfer eden Beckham, bu kez Willian'ın peşine düştü. Ancak Willian, Beckham'dan astronomik ücret talep etti. 

 

Higuain'in iki katı ücret

Willian, David Beckham'dan haftalık 80 bin 500 Sterlin istedi. Bu rakam, yılda 8.7 milyon Sterlin'e denk geliyor. Yani takımın en çok kazanan oyuncusu Gonzalo Higuain'den (4 milyon Sterlin) iki kat daha fazla. İngiliz The Sun'da çıkan haberde, Beckham'ın geri adım atacağı ileri sürüldü.

33 yaşındaki futbolcu önceki sezon 37 maça çıkarken 1 gol, 7 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler