Wilshere'den transfer itirafı! İsim vermeden Fenerbahçe'yi işaret etti...

22.07.2018 - 11:01 | Son Güncellenme: 22.07.2018 - 14:01

Wilshere'den transfer itirafı! İsim vermeden Fenerbahçe'yi işaret etti...

Fenerbahçe’nin İstanbul’a kadar getirdiği Jack Wilshere transferiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Arsenal’le sözleşme yenilememe kararı alan Wilshere birkaç kulüple görüştükten sonra West Ham United’a imza atmaya karar vermişti.

Mail on Sunday’a özel bir röportaj veren İngiliz orta saha, ayrılık kararının parayla herhangi bir ilgisi olmadığını söylerken, “Sadece futbolu düşünerek böyle bir karar verdim. Masada çok iyi bir sözleşme vardı. Beni maddi olarak mutlu da ederdi ancak ben hiçbir zaman parayla motive olan bir futbolcu olmadım. Mümkün olan en iyi ligin en iyi takımında oynamak istiyorum” dedi.

West Ham tercihini detaylandıran Wilshere, “Gözlemcilerin, İngiltere menajerinin önünde Sky ekranlarında oynamak istedim. Böylece hala insanlar benden haberdar olabileceklerdir. Her zaman söylediğim gibi fit ve sağlıklıysam milli takım için oynamak isterim” ifadelerini kullandı.

Wilshere: 'Birkaç yabancı kulüp de vardı'

İngiltere dışından birkaç kulüple görüştüğünü ifade eden Wilshere sözlerini şöyle sürdürdü: “Teklifleri değerlendirdim. Ancak West Ham geldiğinde ailemi ve kulüple olan bağımı düşününce kolay bir karar oldu. Eşimle konuştum ve West Ham’ın doğru bir tercih olduğunu hissettik. Birkaç yabancı kulüp de vardı. Ancak onların adını vermek saygısızlık olur zira insanların benim reddettiğim kulüpleri söylemesini istemem. Artık genç değilim. Kariyerimi geçireceğim bir takıma gitmek istedim.”

Öte yandan Mail on Sunday, Wilshere'e İtalya'dan ve Türkiye'deki 3 kulüpten teklif olduğunu açıkladı. Buna göre 26 yaşındaki orta sahaya haftalık 150 bin sterlin teklif edildi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler