WinWin kampanyası devam ediyor! Büyük destek...

20.06.2019 - 22:53 | Son Güncellenme: 20.06.2019 - 22:55

WinWin kampanyası devam ediyor! Büyük destek...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Fener Ol projesi kapsamında düzenlenen WinWin kampanyası yeniden gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertli taraftarların yoğun desteğiyle devam eden programı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sundu.

Programın bu bölümünde şarkıcı Oğuzhan Koç ve Stand-Up gösterileri yapan Doğu Demirkol konuk oldu. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da hazır bulundu.

"İnşallah kupayı alacağız"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Öncelikle Acun'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Son 2 günde üzerine koyarak bitirsek çok iyi olur. Tarihi değiştirmek zorunda kaldık. İnşallah yarın akşam her şeye rağmen şampiyon olacağız. Zor bir maç. Seyircimize yasak geldi. İnşallah lehimize bir sonuç olur. Olmazsa da bir avuç yönetici oraya gidip kupayı alacağız inşallah.

"Mesut Özil, Fenerbahçe'de forma giyecek"

Programın sunucusu Acun Ilıcalı Mesut Özil ile ilgili görüştüğünü açıkladı.

Mesut Özil'le 3 saat geçirdiğini söyleyen Acun Ilıcalı Mesut Özil'in ileride bir gün Fenerbahçe forması giyeceğini açıkladı.

Tolgahan Sayışman'dan yıldız futbolcu sözü

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Fener Ol kampanyası hakkında şunları söyledi:

Bugün taraftarlarımız çılgın bir rakama ulaşırsa ben yıldız bir futbolcu getireceğim. Tabii başkanımız onay verirse. Kendisi İsviçre Milli Takımı'nda forma giyiyor ve Şampiyonlar Ligi finalinde forma giydi. Yeter ki taraftarlarımız çılgın bir rakama ulaşsın.

Ali Koç'tan transfer açıklaması!

Ali Koç: "Bugünden kapanışa kadar atılacak SMS sayısını ikiyle çarpalım. Bu sayıyı yönetim olarak biz ekleyeceğiz ve bir transferde kullanacağız. Güzel isimler yolda."

Senin için hazırladığımız haberler