WinWin programında transfer açıklaması! Ali Koç...

22.06.2019 - 20:26 | Son Güncellenme: 22.06.2019 - 23:26

WinWin programında transfer açıklaması! Ali Koç...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Fener Ol kampanyasına destek veren isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, TV8 ve FB TV ekranlarında Fenerbahçe'ye destek amaçlı WinWin programını gerçekleştirdi.

Ilıcalı'nın sunduğu programda FB yazıp 1907'ye mesaj yollayan taraftarlar, Fener Ol kampanyasına destek oldu.

"Fenerbahçe'nin büyüklüğü için çalışacağız"

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Oldukça heyecanlıyım. Biz maça çıkarken heyecan yaşıyoruz. Şu anda çok heyecanlıyım. Burada çok heyecanlıyım. Büyük Fenerbahçe'nin istediği sonuçları alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye'nin en duyarlı sivil toplum örgütlerinden birisi belki de en büyüğü bizim camiamız. Sayın başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte Fenerbahçe'nin büyüklüğü için çalışacağız. Fenerbahçe önümüzdeki sezon şampiyon olacak. Diğer takımlarımız da yarışacak ama onlar kendilerine göre aralarında sıralamayı belirlesinler. Biz 1. olacağız.

"Bizi hep kazanmaya alıştırdılar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluğu Anadolu Efes'e kaptırmaları ile ilgili konuşarak şu sözleri söyledi:

Dün gece üzüldük. Ancak şartlara baktığımız zaman basketbol takımımıza bir alkış gönderelim. Çünkü bu şartlarda, bu kadar eksikle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bizi hep kazanmaya alıştırdılar, şımarttılar. Bu sene için sağlık olsun.

Transfer konusuna değinen Ali Koç, "10-12 gün içinde 3-4 önemli transferi açıklayacağız. Şimdi isimleri söyleyip Ersun Hocaya kalp krizi geçirtmeyelim. (Gülerek)" dedi.

"İnşallah yurt dışına transfer olabilirim"

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz, "İnşallah Fenerbahçe'nin yurt dışına en büyük transferi olurum. Fenerbahçe'ye katkı sağlamak isterim. Tekrardan dönmek isterim." dedi.

Başkan Ali Koç'tan Galatasaray açıklaması

Ali Koç uzun vadede yapılandırma içerisinde olduklarını söylerken, "Galatasaray'ın stadında güzel karşılandık. Fakat onların taraftar grubu ne hikmet ise beni hep hedef seçiyorlar. Bu sene çok üzüldük. Bu sene ligler başladıktan sonra yapısal reformlar yapmayı planlıyorduk. Bu sezon kriz yönetmekle geçti. Şu anda işler gayet yolunda. Biz uzun vadede yolumuza bakıyoruz." dedi.

Biz söyleyeceğimiz şeylerin %3'ünü söylüyoruz. Bazen gücüme gidiyor. Biz bu kadar fedakarlık yaparken insanların bulunduğumuz durumun ciddiyetine varmamasına üzülüyorum. İnşallah omuz omuza bu kötü günlerden beraber çıkacağız. Umut insanın yakıtıdır. Umudu olmayan insanlar çok sıkıntılı insanlardır. Umuda çok önem veren insanım. Fenerbahçe'nin olduğu yerde her zaman umut vardır, ışık vardır. Bu sezon şampiyonluk sözü vermedik. Fenerbahçe için şampiyonluk ve şampiyonlar liginde olmak başarıdır. Aday olmadan önce babamla konuştum. 'Ben senin yerinde olsam aday olmam çünkü en alttan başlayacaksın' dedi.

"Semih Özsoy hastanede"

Semih Özsoy aşil tendonundan sakatlandı. Şu anda hastanede. 'Hocam benim bu sezon kadroda düşünmesin' dedi. Şu an atılan SMS'lerle orta seviye futbolcu alınır. Arayı kapatalım. Herkes son kez SMS atsın şu anda.

Senin için hazırladığımız haberler