Wolfsburg, 'felsefe' dedi ve anlaştılar

02.06.2021 - 14:29 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 14:32

Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg, Mark van Bommel ile anlaşmaya vardı. Wolfsburg, kulüp felsefesinin önemine vurgu yaptı. İşte detaylar...

Wolfsburg, 'felsefe' dedi ve anlaştılar

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg’da yeni teknik direktör belli oldu. Oliver Glasner’in ardından bu göreve Mark van Bommel gelecek. Detaylar haberde… 

Van Bommel ile 2023’e kadar süren bir anlaşma

Alman basınında yer  alan haberlere göre; Hollandalı Mark van Bommel ile 2023 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza atılacak. Wolfsburg’un genel müdürü Jörg Schmadtke konu hakkında açıklama yaptı. 

“Felsefemize mükemmel şekilde uyduğunu kanıtladı”

Jörg Schmadtke yaptığı açıklamada, “Mark van Bommel ile yoğun bir şekilde görüştük. Kişisel görüşmemizde felsefemize mükemmel şekilde uyduğunu bize kanıtladı. O uluslararası alanda tanınan bir futbol uzmanı ve kendisinden beklentilerimizi biliyor. Muazzam bir hırsı var. Rüyamızı birlikte gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz” dedi. 

“Büyük bir onur ve meydan okuma”

Öte yandan Mark Van Bommel, “Wolfsburg’u heyecanla bekliyorum. Yeni bir ortam ve beni bekleyen insanlar var. Bu görev için heyecanlıyım. Uzun süre oynadığım Bundesliga’da teknik direktör olarak çalışabilmek büyük bir onur ve meydan okuma. Bunu zevkle yapacağım” ifadelerini kullandı. 

Bundesliga deneyimi ve teknik adamlık kariyeri

Van Bommel, hatırlanacağı üzere  2006-2011 arasında Bayern Münig’te oynadı. 123 maçta 11 gol ve 15 asist üretmişti. 44 yaşındaki Van Bommel, ilk antrenörlük deneyimini Suudi Arabistan ve Avustralya Milli Takımlarında yaptı. Bert van Marwijk’in yardımcılığını üstlenen Van Bommel, 2018 ve 2019 sonu arasında da PSV’de çalışmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler