Wolfsburg'da sakatlık şoku!

24.05.2020 - 15:22 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 15:26

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da oynayan Otavio ile ilgili resmi bir açıklama teknik direktör Glasner'den geldi. Brezilyalı oyuncunun durumu, beklenenden daha ciddi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen ve sakatlanan Paulo Otavio'nun durumu merak konusu oldu. Brezilyalı sol bek oyuncusunun, beklenenden daha uzun süre sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi.

Otavio'nun dönüşü uzun sürecek

Paulo Otavio, 87 dakika sahada kaldığı ve 1 asist ürettiği Augsburg mücadelesinde takımı adına en iyi performansı sergileyen isimelerden biri olmuştu. Dortmund karşısında ise sakatlığı sebebiyle oynayamayan Otavio'nun sahalara dönüşü uzun bir süre alabilir.

Otavio için Glasner'den açıklama geldi

Teknik direktör Oliver Glasner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Henüz ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Pazartesi günü daha ayrıntılı testlerimiz olacak. Beklenenden ciddi bir sakatlığı var gibi görünüyor. Bulgular, onun uzun süre olmayacağını gösteriyor" diye konuştu.

Bundesliga için çok çalıştı

Geçen yaz Ingolstadt'tan Wolfsburg'a geçen 25 yaşındaki genç futbolcu, "Bundesliga benim için bir hayaldi. Bunun için çok çalıştım. Ben doğru yolda olduğumu düşünüyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler