Wout Weghorst, Devre Arasında Burnley'e Mi Dönecek? Beşiktaş...

17.12.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 10:08

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü oyuncu Wout Weghorst, geri dönüyor iddialarına yanıt geldi. Detaylar...

Wout Weghorst, Devre Arasında Burnley'e Mi Dönecek? Beşiktaş...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Hollandalı oyuncu Wout Weghorst'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Burnley'in devre arasında geri çağırma opsiyonu hakkında Beşiktaş cephesindne yanıt gelirken konu İngiliz ekibi teknik direktörü Kompany'e soruldu. Detaylar...

Geri dönebilir

İngiliz basına FLW'de yer alan habere göre, Hollandalı golcü oyuncu Weghorst'u Burnley Teknik Direktörü Kompany'nin istemesi durumunda Ocak ayında tekrardan İngiliz ekibine dönme ihtimali olacak. Jay Rodriguez ve Ashley Barnes'ın sakatlığı ve performanlarından dolayı İngiliz ekibi Weghorst için Ocak ayında geri çağırma seçeneği eklendiği belirtilmişti.

Kompany: ''Hemen isteyeceğim''

Burnley Teknik Direktörü Vincent Kompany’e, basın toplantısı sırasında Weghorst’un tekrardan geri dönme ihitamli olup olmadığı soruldu. Belçikalı teknik adam ise, “Böyle madde var mı bilmiyorum. Varsa hemen devreye girmesini isteyeceğim” diye karşılık verdi.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bıraktı
Habere Git

Beşiktaş yönetiminden açıklama

Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre Wout Weghorst'un tekrardan eski takımına geri dönmesi ile özel madde olup olmadığı konusuna Beşiktaşlı yetkililer şu yanıtı verdi:

“Weghorst’u sezon sonuna kadar kiraladık. Yeni sezon için malumunuz olan 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu var. Bunun dışında ara dönemde dönebilir ya da farklı bir özel madde yok. Kendisi ile devam ediyoruz. Sezon sonu ortaya çıkacak olan durum itibari ile sonraki geleceğini birlikte gözden geçireceğiz.”

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Van Gaal, Arjantin'e atılan gol için açıklamalarda bulundu. Van Gaal, "Weghorst'un attığı ikinci goldeki serbest vuruş organizasyonu aslında Memphis Depay içindi, ancak Weghorst topu çok iyi önüne aldı ve önce sola doğru yönelip sağ ayağıyla çok iyi şekilde gol yaptı" ifadelerini kullandı.

Messi ile Weghorst tartışması

Hollanda - Arjantin karşılaşması sırasında yıldız oyuncu Lionel Messi ile Wout Weghorst'un tartışması gündem oldu. Karşılaşmadan hemen sonra Arjantinli yıldız röportaj için kendisine mikrofon uzatıldığı sırada, Wout Weghorst'a yönelik "Ne bakıyorsun aptal, ne bakıyorsun? Hadi yürü git!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş transferde devre arasını işaret etti!
Habere Git

Dünya Kupası'nda 4 maç 2 gol

Wout Weghorst, Hollanda ile Dünya Kupası'nda 4 karşılaşmada görev aldı. Golcü oyuncu takımı adına 2 gol atarken bu iki golü de Arjantin'e karşı attı. 2-0 geriye düştükleri karşılaşmada ülkesi adına 2 gol atarak karşılaşmayı uzatmalara götürmüş ve penaltılarda turu geçen taraf Arjantin olmuştu.

10 gole katkı sağladı

Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla 13 karşılaşmada görev alan Wout Weghorst, 6 gol atarken 4 asist yapma başarısı gösterdi. Yıldız oyuncu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada görev aldı. Gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler