Wout Weghorst'tan Trabzonspor maçı öncesi açıklama yaptı: Valerien Ismael...

13.10.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 14:00

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Wout Weghorst, Süper Lig, 10. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi takım hakkın açıklamalarda bulundu. Detaylar....

Wout Weghorst'tan Trabzonspor maçı öncesi açıklama yaptı: Valerien Ismael...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz sezonunda kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, siyah-beyazlıların Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. İşte golcü oyuncunun açıklamaları...

''Fenerbahçe'ye karşı çok iyi oynadık''

Trabzonspor maçı öncesinde konuşan Weghorst, "Çok önemli bir karşılaşma olacak. Geçen senenin şampiyonu ile oynayacağız. Bu sene büyük oynadığımız maç Fenerbahçe maçıydı. Son dakikalarda iyi performans gösterdik. Umarım o maçın son dakikalarında gösterdiğimiz performansı Trabzonspor maçında da gösteririz. Zor bir maç olacak, önemli bir maç. Elimizden geleni yapıp 3 puan almaya çalışacağız." dedi.

''Trabzonspor maçında en iyi halimizi göstereceğiz''

Takıma ve kendisine gelen eleştiriler hakkında konuşan Weghorst, "Eleştiriler her zaman olacak. Hoca ve biz eleştirilebiliriz. Bununla yaşamamız lazım. Bu sene iyi maçlar çıkardık. İyi performanslar gösterdik. Bazı maçlarda iyi sonuçlar alamadık. Kötü performans gösterdiğimiz oldu. En önemli mantık bizim bir sitemimiz var. Trabzonspor maçında da en iyi halimizi göstereceğiz. Farklı bir Beşiktaş mı görürsünüz sanmıyorum ama daha iyi bir Beşiktaş; sistemi olan, anlayışı olan, oyun anlayışını her zaman hocasıyla en iyi sevilere taşımaya taşıyan bir oyuncu grubuyuz. Trabzonspor maçında en iyi halimizi göstereceğiz. Galibiyet serimizi devam ettireceğiz." dedi.

''Adapte olmak kolay değil''

Süper Lig'in kalitesi hakkında gelen soruya Weghorst, "Başından beri hep dile getirdim. Taraftarın desteği ve tutkusu beni hep mutlu ediyor. Burada oynamak için başlı başına bir sebep olduğunu düşünüyorum. Tabi ki Premier Lig ile Süper Lig arasında farklar var. Maç temposu, takım kaliteleri, hakem kaliteleri farklılıklar gösteriyor. Bunlara iyi veya kötü diyemem. Hepsinin kendine ait özellikleri var. Adapte olmak kolay değil. Burada her zaman en iyisini vermek için elimden geleni yapıyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta bir banko, iki hayal kırıklığı!
Habere Git

''Sahip olduğumuz gücü sahaya yansıtmalıyız''

İstanbulspor maçında çok üzüldüğünü ifade eden golcü oyuncu Weghorst, "İstanbulspor maçı beni çok üzdü. Bazen sahip olduğumuz kaliteyi sahada gösteremiyoruz. Maçları 90 dakika boyunca kontrol edip, aynı performansı göstermeliyiz. Sahip olduğumuz gücü sahaya yansıtmalıyız." dedi.

''Her maçta farklı oyun sistemi oluyor''

Takım gol problemleri hakkında konuşan Weghorst, "Her maçın hikayesi farklı oluyor. Her maçta farklı oyun sistemi oluyor. Seviyesi yüksek maçlarda bazen uzun top oynayabiliyorsunuz. Bazen fazla ceza sahasına giremiyorsunuz. Örneğin Fenerbahçe maçının son bölümlerinde bunu çok iyi yaptık. Rakip ceza sahasına çok fazla top taşıdık. Ligin başında daha fazla fırsat buluyorduk. Gole daha yakındık. Son haftalarda ligin başındaki gibi olmuyor. Bunun sebebi her maçın farklı hikayesi ve şartlarda oynamasıdır. Benim en büyük gücüm futbolcu olarak ceza sahasında topla buluşup gol atmak. Kaleye en yakın yer neresiyse orada topla buluşup gol atmak istiyorum. Bu da olacak." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a Trabzonspor maçı öncesi 2 iyi, 2 kötü haber
Habere Git

''Hayal kırıklığını konuştuk''

Fenerbahçe maçı sonrası Valerien Ismael konuşmasında hakkında gelen sorulara Weghorst, "Hayal kırıklığı yaşıyordum. İki kez gole yaklaşmıştım. Hocamız bana maçın her anında fırsat bulacağımı söylemişti. Hayal kırıklığı yaşamıştım ve onu konuştuk." dedi.

''Aramızda özel bağ var''

Taraftar ile arasında bağ hakkında açıklamaya yapan Weghorts, "Beşiktaş taraftarıyla aramızda çok özel bir bağ var. Çılgın, coşkulu, sürekli destek veren ve müthiş bir taraftarımız var. Onlara galibiyetler, goller ve kupalar getirmek istiyorum. Hem ben hem taraftarımız mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum." dedi.

Saç stilini neden değiştirdi?

Wout Weghorst: "Aslında saç stilimi son 10 yılda neredeyse hiç değiştirmedim. Küçük kızım benimle aynı saça sahip olmak istiyordu. Ben de onun saçını benimkine benzetmek yerine kendi saçımı onunkine benzetmeye çalıştım. Çok fazla sarı oldu, ben de beğenmedim."

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael’e eleştiri yağmuru: Hamle yapmıyor, kurcalıyor!
Habere Git

''Ellerinden geleni yapıyorlar''

Takımda bulunan diğer hücum oyuncularının performansını değerlendiren Weghorst, "Muleka ile Cenk Tosun çok iyi oyuncu. Ellerinden geleni yapıyorlar. Cenk Tosun'un da golleri gelecektir. Son haftalarda sakatlıklar oluyor. Takımda bazı şeyler değişiyor. Takım olarak iyi olmalıyız. Sadece hücum olarak değil herkesin iyi olması gerekli." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler