Wout Weghorst, Süper Lig'e geri dönüyor! Başkan açıkladı...

Arif Can Yıldız
19.07.2024 - 22:59 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 23:47

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın "Dünyaca ünlü bir forvetle görüşüyoruz" dediği oyuncunun eski Beşiktaşlı Wout Weghorst olduğu ortaya çıktı. Detaylar...

Wout Weghorst, Süper Lig'e geri dönüyor! Başkan açıkladı...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun durumu belirsizliğini koruyor. Başkan Ertuğrul Doğan ise bugün A Spor'un konuğu olarak gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

"İki isimde de mesafe kat ettik"

Bugün çıktığı yayında konuşan Başkan Doğan: "Onuachu dışında B planı olarak herkesin bildiği dünyaca ünlü bir forvetle görüşüyoruz. Hem Onuachu'da hem de bu isimde mesafe kat ettik. Belki de ikisi birden olacak" ifadeleri kullandı.

Gizli isim ortaya çıktı

Trabzon basınından 61 Saat'in haberine göre Trabzonspor Başkanı'nın "dünyaca ünlü bir forvetle ilgileniyoruz" dediği ismin Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorst olduğu ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a müjde! "Dünyaca ünlü bir golcüyle görüşüyoruz"
Habere Git

Yeşil ışık yakmıştı

EURO 2024 Çeyrek Finali'nde Türkiye - Hollanda mücadelesinden önce demeçler veren 31 yaşındaki futbolcu "Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz" şeklinde konuşmuştu.

Beşiktaş performansı

Beşiktaş formasıyla çıktığı 18 maçta akılda kalıcı izler bırakan Hollandalı forvet, 9 gol 4 asistlik performansa imza atmıştı.

Sözleşmesi seneye bitiyor

197 cm boyundaki forvetin bonservisinin bulunduğu Burnley'deki sözleşmesi önümüzdeki sene son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler