Wout Weghorst, Beşiktaş İçin Kararını Bugün Açıklayacak

Salim Manav
15.06.2022 - 09:58 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 10:08

Beşiktaş’ta forvet transferi için kritik gün... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Wout Weghorst için işaret ettiği gün geldi. Kulübü Burnley, kiralama için ikna edilen, 2.7 milyon Euro’luk maaş talebine onay verilen Hollandalı golcü bugün kararını verecek.

Wout Weghorst, Beşiktaş İçin Kararını Bugün Açıklayacak

AJANSSPOR HABER

Forvet transferi için yoğun çalışmalarda bulunan Siyah- Beyazlılar, son olarak İngiliz ekibi Burnley’in Hollandalı golcüsü Wout We ghorst’a ağırlık vermişti. Konuyla ilgili olarak önceki gün Kulüpler Birliği Va kfı’nın düzenlediği toplantı sonrasında açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Forvette birinci önceliğimiz Wout We ghorst. Weghorst’un Hollanda Milli Takım kampı devam ediyor. Kamp sonrası ailesi ile konuşacak; son kararını çarşamba günü (bugün) bize iletecek.

Wout Weghorst ailesiyle görüşecek

Weghorst transferi Sörloth’un önünde. Listemizin ilk sırasında We ghorst var” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş yönetimin, 2.7 milyon Euro’luk maaş talebine olumlu yanıt verdiği deneyimli futbolcunun kesin kararını, ailesiyle yapacağı görüşme sonrasında bugün vermesi bekleniyor. Beşiktaş, oyuncunun kulübü Burnley’i de kiralık transfer konusunda daha önce ikna etmişti.

Hollanda Milli Takımı’yla etkili bir dönem geçiren Wout Weghorst, yeni sezonda Burnley’de forma giymek istemediğini kesin olarak açıklamıştı.

Alternatifler hazır!

Kara Kartal, Weghorst transferi üzerine yoğunlaşsa da listedeki diğer önemli aday Alexander Sörloth için de temaslarına devam ediyor. Yönetim, 10 milyon Euro’luk bonservis talebinde bulunan oyuncunun kulübü Real Sociedad’ı ikna edebilmek için büyük mesai harcıyor. Ek olarak Fransa Lig 1 ekibi Nice’ten Kasper Dolberg için de girişimlerini sürdüren Kara Kartal, her türlü senaryoya hazır şekilde alternatiflerini belirlemiş durumda...

Senin için hazırladığımız haberler