Kupa kazandıktan sonra Wout Weghorst iddialı konuştu

Eren Tuncay
27.02.2023 - 23:39 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 23:44

Newcastle United'ı yenerek Carabao Cup'ı müzesine götüren Manchester United'da Wout Weghorst, iddialı sözler sarf etti, "Üç kupa daha alacağız" dedi..

Kupa kazandıktan sonra Wout Weghorst iddialı konuştu

AJANSSPOR - HABER

Burnley'nin Beşiktaş'a kiraladığı, devre arasında da Manchester United'ın araya girmesiyle kırmızılara kiraladığı Wout Weghorst, İngiliz deviyle ilk kupa sevincini yaşadı.

Newcastle United'ı devirdiler

Carabao Cup finalinde Newcastle United ile karşı karşıya gelen Manchester United, rakibini Casemiro ve Marcus Rashford'ın golleriyle yenerek kupayı kazanan taraf oldu.

"Çocukluk hayalimdi"

Fanatik'in derlediği habere göre Weghorst, final maçından sonra şu sözleri kaydetti: "Harika hisler yaşıyorum. Tabii ki ben çok uzun zamandır burada değilim ama kulüp bu kupayı kazanamayalı uzun zaman olmuştu. Kupayı hak ettiği yere getirmek güzel. Burası çok ama çok büyük bir kulüp. Hollanda'da 2 kez kupa finali oynamıştım ama ikisini de kaybetmiştim. Ancak pes etmeyip sıkı çalışmak her zaman size bir şeyler kazandırıyor. Maçtan sonra duygusal anlar yaşadım. Bu, benim çocukluk hayallerimden biriydi."

İlgini Çekebilir
ManU efsanesinden Weghorst'un transferine tepki!
Habere Git

İddialı açıklama: Üç kupa daha var

Kupa sevinci üzerine Weghorst iddialı sözlerle, "Şimdilik sadece bir kupa kazandık ve bunu kutlayacağız. Ancak önümüzde alınacak ü. kupa daha var. Aynı iştahla oynamalıyız." açıklamasını sonlandırdı.

Weghorst'un Manchester United performansı

Manchester United formasıyla şu ana kadar 12 maça çıkıp 1 gol, 2 asistle oynayan 30 yaşındaki forvet kariyerindeki ilk kupasını dün kazanmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler