Wout Weghorst'un itirafı: "Sinir bozucu olmalıydım!"

Eren Tuncay
18.02.2023 - 14:51 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 14:56

UEFA Avrupa Ligi playoff turunda Barcelona ve Manchester United'ın 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra Wout Weghorst açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Wout Weghorst'un itirafı: "Sinir bozucu olmalıydım!"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçları oynandı. Barcelona ve Manchester United'ın karşı karşıya geldiği mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

90 dakika sahada kaldı

Manchester United'ın Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Wout Weghorst, 90 dakika sahada kaldı. Orta saha pozisyonunda oynayarak izleyenleri şaşırttı.

Hocası onu övdü

Erik ten Hag, Wout Weghorst'un orta saha rolü olarak, "Wout, yapabileceğini bildiğim bu pozisyonda iyi iş çıkardı. Sancho ve Bruno Fernandes'in boşluklara gelip topu kontrol etmesi ve beklerin onlara katılması bize çeşitlilik sağladı. Çok fazla varyasyonumuz ve birçok fırsatımız vardı. Beklerin hücuma katılmasıyla birlikte bence çok fazla seçeneğimiz vardı. Bu maçı kazanmalıydık" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

"Benim işim bu"

Milliyet'in ESPN'e dayandırdığı habere göre Wout Weghorst maçtan sonra orta saha rolüyle ilgili, "Bu, yüksek seviyede bir oyundu. Geçen hafta maçın son yarım saatinde ilk kez o pozisyonda oynadım. Sanırım Ten Hag orta sahada oynayabileceğimi gördüğü için mutlu olmuştu. Oyunu değiştirmeleri Barcelona için çok önemli. Benim işim sürekli onların önlerine çıkmak ve orada sinir bozucu olmaktı. Böylece istedikleri gibi oynayamayacaklardı. Bunu ilk yarıda gördünüz" ifadelerini kullandı.

Wout Weghorts'un performansı

Wout Weghorst, Manchester United formasıyla çıktığı 9 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler