WTA Dubai’de devlerin mücadelesi nefes kesti!

11.03.2021 - 20:22 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 20:30

Tenis haberleri... WTA Dubai Çeyrek Finali’nde İspanyol Garbine Muguruza (10), Belaruslu genç rakibi Aryna Sabalenka’yı (8) eleyip adını yarı finale yazdırdı. Baştan sona nefes kesen mücadelede ilk seti Belaruslu Sabalenka 6-3, ikinci seti İspanyol Muguruza 6-3, üçüncü seti ise yine Muguruza 6-2 kazanarak rakibini final setinde turnuvanın dışına itti. Bu sonuçla beraber günün 3. yarı finalisti belirlenmiş oldu. Detaylar haberimizde...

WTA Dubai’de devlerin mücadelesi nefes kesti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

WTA Dubai turnuvası tüm heyecanı ile devam ediyor. Bugün, Çeyrek Final müsabakalarının oynandığı organizasyonda, günün 3. maçı için Garbine Muguruza ve Aryna Sabalenka kozlarını paylaştı. İlk sette baskın bir oyun ortaya koyan Sabalenka, ikinci sette İspanyol rakete boyun eğdi. Üçüncü sette de moral motivasyon anlamında iyice düşen Sabalenka, Garbine Muguruza’nın acelerine karşılık veremedi.

Garbine Muguruza, 22’lik Sabalenka’yı eledi

İspanyol raket Muguruza, 22’lik rakibi Sabalenka’yı güzel oyunuyla elemeyi başardı. İlk sette Sabalenka’nın güçlü atışlarına karşılık veremeyen Muguruza, ikinci sette beraberliği yakalayıp; üçüncü sette adını yarı finale yazdıracak performansı gösterdi. 3-6, 6-3 ve 6-2’lik setlerle galibiyete uzanan Muguruza, güçlü rakibini saf dışı bıraktı.

Sabalenka raketini yere vurdu

Özellikle son sette oyundan iyice düşen Belaruslu Sabalenka, set skoru 5-2’ye gelince; final sayısı öncesinde raketini yere vurmaktan kendini alamadı. Final sayısında ise Muguruza, Sabalenka’ya hiç puan vermeden sayıya ulaşıp; bir üst tura yükselen oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler