WTA Finalleri'nin üçüncü gün maçları tamamlandı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Tenis haberleri... Kadınlar sezon sonu turnuvasında Ons Jabeur, Jessica Pegula'yı 2-1, Maria Sakkari de Aryna Sabalenka'yı 2-0 yendi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kadınlar Tenis Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin üçüncü gün maçlarında Tunuslu Ons Jabeur ve Yunan Maria Sakkari korttan galibiyetle ayrıldı.
Ons Jabeur'dan ilk galibiyet
ABD'nin Teksas eyaletindeki Fort Worth kentinde düzenlenen kadınlar sezon sonu turnuvasının üçüncü gününde, Nancy Richey Grubu'nda ikinci karşılaşmalar oynandı.
Bu yılın Wimbledon ve ABD Açık finalisti Ons Jabeur (2 numaralı seribaşı), ABD'li Jessica Pegula'yı (3) 1-6, 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.
Sakkari 2'de 2 yaptı
Yunan tenisçi Maria Sakkari (5) de Belaruslu Aryna Sabalenka'yı (7) 6-2 ve 6-4'lük setlerle geçerek 2'de 2 yaptı. Sakkari, bu galibiyetle yarı finale çıkmayı garantiledi.
Turnuvada yarın Tracy Austin Grubu'nda Iga Swiatek-Caroline Garcia ve Coco Gauff-Daria Kasatkina maçları oynanacak.
Gruplarda ilk 2 sırayı alanlar, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. 2022 WTA Finalleri, 8 Kasım Salı günü TSİ sabaha karşı yapılacak final maçıyla sona erecek.
