WWE Yıldızı Alexa Bliss Cilt Kanseri Tedavisi Gördüğünü Duyurdu

Burak Alaca
23.03.2023 - 20:34 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 21:21

Eski WWE Kadınlar şampiyonu Alexa Bliss, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda cilt kanseri olduğunu ve şu an tedavi gördüğünü duyurdu.

WWE Yıldızı Alexa Bliss Cilt Kanseri Tedavisi Gördüğünü Duyurdu

AJANSSPOR-HABER

WWE'nin bilindik ve önde gelen kadın güreşçilerinden olan Alexa Bliss sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide hayranlarını üzen gelişmeler paylaştı. 31 yaşındaki Bliss cilt kanseri olduğunu duyurdu.

Tedavi görüyor

Alexa Bliss tedavisinin sürdüğünü duyururken durumu ile ilgili "Kontrollü biri olarak, kontrolüm dışındaki bir şeyle elimden geldiğince uğraşıyorum. Kontrol edebildiğim şeyler: randevularıma ayak uydurmak, kendi kendimi kontrol etmek ve doktorlarıma sorular sormak. Olumlu kalmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve sonuçları aldığımda sizi bilgilendireceğim." cümlelerini paylaştı.

"Gençliğime sesleniyorum"

Boynunda bir kitle oluştuğunu ve bunun ameliyatla sorunsuz bir şekilde alındığı belirten Bliss, sosyal medya hesabına attığı hikayede genç haline "Sevgili genç ben; bronzlaşmaktan ve şezlonglardan uzak durmalıydın." şeklinde seslendi.

İlgini Çekebilir
WWE sunucusundan flaş itiraf! "Babamın kim olduğu hakkında fikrimiz yok"
Habere Git

İzin istemişti

Yıldız isim geçtiğimiz haftalarda şirketten izin istemiş, bu talebi onaylanınca da kariyerine bir süreliğine ara vermişti. İzin talebinin altındaki sebep Bliss sosyal medyadan duyurana kadar bilinmiyordu.

Seti tamaladı

2013'te WWE'nin gelişim departmanı olan NXT'de kariyerine başlayan Bliss geride kalan 10 yılında; WWE RAW Kadınlar Şampiyonluğu, Smackdown Kadınlar Şampiyonğu ve Kadınlar Takımlar Şampiyonluğu kazanarak kadınlar departmanındaki tüm başarıları elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler