Xabi Alonso, Bayern Münih'e mi gidiyor? Felix Magath'tan açıklama

Ali Bozkurt
18.03.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 18.03.2024 - 16:35

Bundesliga devi Bayern Münih'in eski teknik direktörü Felix Magath, Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Xabi Alonso, Bayern Münih'e mi gidiyor? Felix Magath'tan açıklama

AJANSSPOR HABER

Bayern Münih'in eski teknik direktörü Felix Magath, Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso ile ilgili açıklamalarda bulundu. Magath, Xabi Alonso'nun Leverkusen'de kalması gerektiğini dile getirdi. Detaylar...

''Bence Bayer Leverkusen'de kalacaktır''

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Bayern Münih ile adı anılan İspanyol teknik adamı değerlendiren Magath, "Xabi Alonso zeki bir adam ve bence Bayer Leverkusen'de kalacaktır" dedi.

''Bayern Münih farklı bir dünya''

Bu sözlerinin nedeni sorulan Magath, "Çünkü Bayern Münih farklı bir dünya. Bayer Leverkusen ile Bayern Münih, iki farklı takım. Bayer Leverkusen'de sahip olduğu pozisyona başka hiçbir yerde ulaşamaz, belki şanslıysa Liverpool'da. Ancak aksi takdirde antrenörlük kariyerinde bir daha bu pozisyona gelebileceğini sanmıyorum" cevabını verdi.

''Münih o yetkiyi vermez''

Bayern Münih'in olası bir anlaşmada Alonso'ya Bayer Leverkusen'deki yetkisini vermeyeceğini söyleyen Magath, "Bu Bayern Münih için yeni bir şey olurdu" sözlerini sarf etti.

Yenilgisi yok

Bayer Leverkusen'de bu sezon tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Xabi Alonso, 33 galibiyet ve 5 beraberlikle mağlubiyet yaşamadı. Bayern Münih dışında adı Liverpool ile de anılan Alonso'nun Bayer Leverkusen ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler