Xavi: “Löw, Barcelona için biçilmiş kaftan”

28.03.2021 - 13:48 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 13:51

La Liga haberleri… Adı Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Joachim Löw için Barcelona efsanesi Xavi’den sürpriz açıklama: “Löw’ün futbola yaklaşımı ve kişiliğinden dolayı Barça’ya çok yakışacağını düşünüyorum” İşte detaylar…

Xavi: “Löw, Barcelona için biçilmiş kaftan”

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Alman teknik direktör Joachim Löw dış basında ilgi odağı olmaya devam ediyor. İspanyol Marca gazetesi, Barcelona'nın efsane futbolcularından Xavi Hernandez’in adı Fenerbahçe ile de anılan ünlü çalıştırıcı hakkındaki sözlerine yer verdi.

EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı'nı bırakacağını açıklayan Löw'ün Barcelona'yı çalıştırmasını isteyen Xavi, “O göze hitap eden hücum futbolunu seçti ve bu sayede Dünya Şampiyonu oldu. Löw, Almanya'da, bana Barcelona'da oynadığımız futbolu hatırlatıyor. Oyuna yaklaşım tarzı ve kişiliğinden dolayı Barça'ya çok yakışacağını düşünüyorum” dedi.

Barcelona'da Koeman güven tazeledi

Ancak Barcelona efsanesinin dileğinin gerçekleşmesi zor görünüyor. Katalan kulübünün başkanı Joan Laporta geçtiğimiz hafta mevcut teknik direktör Ronald Koeman’la bir araya gelmiş ve gelecek sezon için de devam kararı almıştı. 

Löw için diğer aday Real Madrid

İspanyol basınına göre Joachim Löw ile bir başka dev kulüp Real Madrid de ilgileniyor. Önümüzdeki sezon Zinedine Zidane ile yollarını ayırmayı düşünen Beyaz Şimşekler’in hoca adayları arasında yine Alman çalıştırıcının ismi var. Hatta 61 yaşındaki teknik adamın İspanyolca derslerine bile başladığı öne sürülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler