Ya Beşiktaş'a, ya Başakşehir'e
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika transfer haberi.. Alanyaspor'daki sözleşmesi sona eren Junior Fernandes için Beşiktaş veya Başakşehir'e transfer olacağı iddia edildi. İşte detaylar..

Son 5 Haber

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Alanyaspor'daki sözleşmesi sona eren Junior Fernandes için ülkesi Şili'den dikkat çeken bir transfer iddiası geldi.

CDF'nin haberine göre; bonservisi elidne olan Şilili kanat Fernandes'e Başakşehir ve Beşiktaş talip oldu.
Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek iki takımın da Fernandes'e resmi teklif yaptığı belirtildi.
Adı Fenerbahçe ile de anılan 32 yaşındaki Fernandes, "Alanyaspor’da forma giymekten çok mutluyum. Bu takımda ve şehirde uzun süre bulundum ve çok memnunum ancak gelecek sezon ne olacağını henüz ben de bilmiyorum" demişti.

Fernandes kaç gol attı?
Sezonu 5. sırada tamamlayan kupa finalisti Alanyaspor'da toplam 38 resmi maça çıkan Junior Fernandes, 12 gol atarken 8 de asist yaptı.
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.