De Gea karar aşamasında! Ronaldo ikna edemiyor

Akın Ungan
25.09.2023 - 00:32 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 00:41

Uzun yıllar Manchester United’ta forma giyen İspanyol kaleci De Gea, zor bir karar aşamasında. Cristiano Ronaldo, De Gea’yı Al-Nassr için ikna edemiyor.

De Gea karar aşamasında! Ronaldo ikna edemiyor

Premier Lig devi Manchester United'tan ayrılan ve yaz transfer döneminde hiçbir kulüple anlaşma sağlayamayan İspanyol kaleci David De Gea, Avrupa’da futbol oynama isteğini sürdürüyor. Eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’nun kendisini Suudi Arabistan Pro Lig temsilcisi Al-Nassr için ikna edemediği iddia edildi.

Kalecilik için en iyi yaşta

De Gea’nın 32 yaşında olması onu kalecilik için en verimli zamanı olduğunu gösteriyor. Ancak İspanyol kaleci, kış transfer sezonu açılana kadar bireysel olarak çalışacak. Avrupa’dan beklediği teklif gelmezse iddialara göre De Gea futbolu bırakacak.

Ya emeklilik ya Al-Nassr

De Gea’nın Manchester United ile yeni bir sözleşmede anlaşamaması İspanyol kaleciyi serbest oyuncu konumuna soktu. 90min’in haberine göre De Gea, Avrupa’dan bir takımla anlaşamazsa futbolu bırakmayı düşünüyor. De Gea'yı Al Nassr ile imzalaması yönünde ikna etmeye çalışan Cristiano Ronaldo, arkadaşının futbolu bırakmasını istemiyor. 

İlgini Çekebilir
Türkler karşılaşamadı... Madrid derbisi Atletico'nun!
Habere Git

Ocak ayını bekliyor

Bu yaz transfer döneminde Bayern Münih ve Real Madrid ile anlaşamayan De Gea, Avrupa’dan gelecek yeni teklifler için Ocak ayı transfer dönemini bekliyor.

En değerli kulüpsüz futbolcu

David De Gea’nın şu anki piyasa değeri 13 milyon Euro. Bu da İspanyol kaleciyi kulübü olmayan en değerli aktif futbolcu yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler