Yabancı kuralı krizi: Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Icardi tepkisi!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yabancı sınırı konusundaki itirazına Galatasaray cephesinden tepki geldi.

Son 5 Haber

Trabzonspor, Felipe Augusto'nun yerini attığı gollerle İsveç'i sallayan Robbie Ure ile dolduracak

Gol attı, kaderi değişmedi: Anderson Talisca gidecekler listesinde!

Beşiktaş-Midtjylland maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray'ın transferde A planı Can Uzun!

Pereira Fenerbahçe’ye istemişti! Hull City ile imzalıyor
- Haberin Kaynağı:
- Milliyet
AJANSSPOR-HABER
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Gornik Zabrze'yi 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası yabancı kontenjanında değişiklik istemesine, Galatasaray’dan farklı tepki geldi.
TFF yabancı kuralından vazgeçmiyor
10’u koşulsuz, 4’ü de 23 yaş altı 4 yabancı olmak üzere 10+4 olarak tanımlanan düzenlemenin transfer dönemi öncesinde değiştirilmesini isteyen sarı-kırmızılılara Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) net bir cevap vermiş, bu sezon böyle bir değişim yaşanmayacağını kesin bir dille açıklamıştı.

Planlama 10+4’e göre yapıldı
Cim-Bom şimdi bunun yeniden dile getirilmesine karşı çıktı. Sarı kırmızılıların, bütün planlamasını 10+4’e göre yaptığı ve olası bir değişikliğe tepki gösterileceği belirtildi.

Galatasaray'ın transferde A planı Can Uzun!
Mauro Icardi kural yüzünden gitti
TFF’nin kesin yanıtının ardından Icardi ayrılığının bundan dolayı gerçekleştiğini belirten Galatasaray cephesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün önceki günkü maç sonrasındaki 12+2 çıkışına ihtimal vermediklerini dile getirdi.

Kontenjana 10 numara yıldız
Galatasaray’da Icardi’nin ayrılığı sonrası açılan 23 yaş üstü tek kontenjanın 10 numara pozisyonuna ayrıldığı belirtildi. Bruno Fernandes, Brahim Diaz gibi önemli isimlerle ilgilenen sarı-kırmızılıların bu pozisyona sansasyonel bir hamle gerçekleştirmek istediği bildirildi.
Cim-Bom’da 10 numara dışında, yabancı transferinde 23 yaş altı kontenjan çerçevesinde 2 hamle daha yapılabileceğinin altı çizildi. Yedek forvet ve kanat takviyesinin genç yabancılar arasında olacağı belirtildi.