Yakın Karadeniz Rallisi'ne Off-Road geliyor

14.10.2017 - 22:18 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 22:18

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Düzce'nin doğası ve konumu itibarıyla motorsporlarında merkez haline geldiğini belirterek, "Önümüzdeki yıl Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin içine Off-Road branşını da katacağız." dedi.

Akülke, Kaynaşlı Motorsporları Merkezi'nde, bugün strat alan Türkiye Motokros ve Süper Enduro yarışlarında görev alan Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği (DOSOD) Başkanı İsmail Aydın'a, organizasyonlardaki desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DOSOD'un, TMF tarafından düzenlenen tüm yarışlarda ön planda çalıştığını söyledi.

Düzce'de bir çok şampiyona ve yarış düzenlediklerini anlatan Akülke, şöyle konuştu:

"Federasyon olarak, DOSOD ile Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nde sıkı bir iş birliğimiz vardı. Önümüzdeki yıl Off-Road'u da Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin içine katacağız. İnşallah bundan sonraki yıllardaki organizasyonlarda hep beraber güzel işlere imza atacağız. "

DOSOD Başkanı İsmail Aydın da, TMF'nin her organizasyonuna destek verdiklerini belirterek, "Biz TMF ile çalışmaktan çok mutluyuz. Bundan sonraki yıllarda da birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler