“Yakında Galatasaray’da!” Taraftarları heyecanlandıran paylaşımın sırrı ortaya çıktı

18.02.2021 - 17:50 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 19:00

Galatasaray transfer haberleri… Benfica’nın sol beki Nuno Tavares’in sosyal medyadan Galatasaray’a gideceğini ima eden bir paylaşım yapması sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Peki bu transfer gerçekleşecek mi? İşte detaylar…

“Yakında Galatasaray’da!” Taraftarları heyecanlandıran paylaşımın sırrı ortaya çıktı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da sosyal medyadan yayılan bir transfer iddiası büyük merak uyandırdı. Portekiz’in Benfica takımında forma giyen Nuno Tavares’in kişisel hesabından Galatasaray’a gideceğini ima eden bir paylaşımda bulunması taraftarları heyecanlandırdı.

Gedson Fernandes'ten sonra yeni Portekizli mi?

Son olarak bu kulüpten bir başka Portekizli Gedson Fernandes’i kadrosuna katan sarı-kırmızılıların Benfica ile yakın ilişkisi olduğunu bilen taraftarlar, “yeni sol bek mi geliyor?” sorusuna yanıt aradı. Ancak gerçek fazla uzun sürmeden ortaya çıktı.

Korsanlar hesabını hacklemiş!

Galatasaray’a doğru yola çıkan bir uçak emojisi paylaşan 21 yaşındaki yıldız adayının Instagram hesabının hacklendiği açıklandı. Tavares hesabını askıya alırken, bu ilginç hareketi kimin ne amaçla yaptığı ise merak konusu oldu. 

Real Madrid de ilgileniyor

Real Madrid’den Zinedine Zidane’ın da yakından takip ettiği Nuno Tavares oldukça yetenekli bir oyuncu. Portekizli sol bek, bu sezon Benfica ile 18 karşılaşmaya çıkarken 3 asiste imza attı.   

Senin için hazırladığımız haberler