'Yalçın Ayhan saygısızlık yapacak bir oyuncu değil'

30.11.2017 - 16:21 | Son Güncellenme: 30.11.2017 - 16:21

'Yalçın Ayhan saygısızlık yapacak bir oyuncu değil'

'Serdar eğer hocası forma verirse oynayacak'

"Serdar eğer hocası forma verirse oynayacak. Onun sağlığı en doğru kararı kendisi vermiştir. Biraz şanssılık oldu. Bütün futbolcular için geçerli öyle bir ambiyansta büyük bir mücadele var. O dünyayı görebilmek başka. Bütün futbolcular için kazasız güzel bir maç olur. Toplumunda böyle güzel maçları izlemeye ihtiyacı var."

"Galatasaray'ın geniş bir ekibi var. Osmanlıspor maçında yaşadığı talihsizlikten sonra uzun süre oynamadı. Allah nazar değdirmesin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Uyum sürecini iyi geçti. Galatasaray'da oynamasından inanılmaz mutluyum onun adına herşey güzel"

'Yalçın'ın futbolculuğunu kalitesini herkes biliyor'

"Erol hocanın kararını bilmiyorum. Yalçın adına konuşayım futbolculuğunu kalitesini herkes biliyor. Her sene 33-34 maç oynayan, ligde 90 dakika olarak en uzun süre olarak oynayan oyuncu. İlkeleri ile yaşayan 19 yaşından beri tanıdığım karakterinden çok memnun olduğum bir oyuncu.

"Başkan futbolcular ile bir toplantı yapmak istiyor. Ne nezaketsizlik var ne saygısızlık yok. Yalçın o toplantıya katılmamış maça konsantre olayım diye. Maçtan sonra bir idman programı veriliyor. Bu şekilde katılmamasını farklı şekilde değerlendirilmiş."

'Yalçın hiçbir zaman böyle bir şey kulüplerine yaşatmamış bir isim değil'

"İdman kaçırır, ekstra istekleri vardır, kendine bakmaz anlarım. Yalçın hiçbir zaman böyle bir şey kulüplerine yaşatmamış bir isimdir. başakşehir kulübünden ayrılırken plaket aldı ve bütün ödemelerinin hepsini yapıp teşekkür ederek ayrıldılar. Antalyaspor, Orduspor, Kasımpaşa her ayrıldığı kulüp kensini istemiştir."

"Adil Gevrek iyi bir insan aslında ben şunu beklerdim bir sorun varsa oyuncu ile konuşmak lazım. Oyuncu ile görüşmeden ekstra bir idman programı vermek ilginç. Yalçın tarafında bir problem olması lazım."

Serdar Aziz ve Yalçın Ayhan'ın menajerliğini yapan Haluk Canatar, iki oyuncusunun durumu ve hafta sonu oynanacak derbi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Evkur Yeni Malatyaspor takımında kadro dışı kalan Yalçın Ayhan'ın durumu hakkında detaylarda bu açıklamada paylaşıldı

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Canatar şunları ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler