Yalçın Ayhan'dan Milli Takım ve Emre Belözoğlu sözleri!

09.06.2017 - 21:57 | Son Güncellenme: 09.06.2017 - 21:57

Yalçın Ayhan'dan Milli Takım ve Emre Belözoğlu sözleri!

AJANSSPOR ÖZEL - Medipol Başakşehir'den ayrılan deneyimli defans oyuncusu Yalçın Ayhan, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programına özel açıklamalar yaptı.
Salim Manav’ın sorduğu soruları yanıtlayan Yalçın Ayhan'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Gönül isterdi ki şampiyon olalım'

Lig ikincisi olarak çok önemli bir derece elde ettik. Gönül isterdi ki şampiyon olalım ancak olmadı. Yine de 3 senedir Başakşehir’de iki UEFA Avrupa Ligi ve bu sene de Şampiyonlar Lig'ine katılmanın gururunu yaşıyorum.

'Süper Lig’den aradılar'

Başakşehir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Daha sonra Süper Lig’den pek çok yönetici beni aradı. İçlerinden en iyi olanı değerlendirip hangisine daha fazla katkı sağlayacağımı da düşünerek iyi bir transfer dönemi geçirmek istiyorum.

'Türk Futboluna da güzel şeyler sunduğuma inanıyorum'

Kendimi bildim bileli işime konsantre bir insanım. Bizler bu işi yapıyorsak önceliğimiz işimiz olmalı, ben de bu ahlakla devam ediyorum. Genç arkadaşlara da profesyonelliğim ve doğru yaşam biçimimle örnek olmak istiyorum. Türk Futboluna da güzel şeyler sunduğuma inanıyorum.

'Kimseye kırgınlığım yok'

Milli Takım konusunda pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Anlayışla karşılarsanız sevinirim. Ancak Milli Takım konusunda kimseye kırgınlığım yok.

‘Emre Belözoğlu ile kişisel bir şey yaşamadım'

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu ile kişisel bir şey yaşamadım. Farklı isimle olan bir diyalogdu. (Volkan Demirel) Futbolda böyle şeyler yaşanır. Emre düzgün karakterli, lider ve Türk futboluna örnek bir isim.

'Cengiz'in Avrupa'da bizi çok iyi temsil edeceğine inanıyorum'

Cengiz Ünder kalmalı ya da Avrupa’ya gitmeli demek benim haddime değil. Ancak potansiyeli çok yüksek. İnşallah öyle bir imkan kendisine tanınırsa Avrupa’da bizi çok iyi temsil edeceğine inanıyorum.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler