Yalçın Koşukavak açıkladı! Fenerbahçe...

29.03.2020 - 17:58 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 17:58

Yalçın Koşukavak Süper Lig'de teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Yalçın Koşukavak sezon sonunda ne yapacak? İşte detaylar...

Yalçın Koşukavak açıkladı! Fenerbahçe...

Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için Yalçın Koşukavak'ın adı geçmişti. TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın teknik direktörü olan deneyimli isim beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Altay'ın Fenerbahçe'den bir ricası olduğunu söyleyen Koşukavak, "Altay'ın, ben geldikten sonra play-off barajına yaklaşması, ilk 2 iddiasını matematiksel olarak devam ettirmesinden dolayı Altay başkanının ve Altay camiasının büyüklerinin, Fenerbahçe başkanı ve yöneticilerinden bir ricası oldu.

Şöyle bir ricada bulundular, 'Altay, 17 yıldır Süper Lig'den uzak. Biz bu sezon ilk defa bu kadar yaklaştık. Bu konuyu sezon sonuna bıraksak, bize bu konuda yardımcı olur musunuz?' gibi" dedi.

Sezon sonunda neler olacağını bilmediğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Bu konuya duyarsız kalmayıp hassasiyet gösterdiklerinden dolayı Fenerbahçe camiasına, Sayın Ali Koç'a da çok teşekkür ederim. 

Konu, iki kulübün de resmi sitelerinden yaptığı açıklamalarla beraber sonlanmış oldu. Sezon sonu itibariyle ne yaşanır, ne olur bilemiyorum. O zaman geldiğinde konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler