Yalçın Koşukavak: "Play-off yarışının içinde olmaya çalışacağız"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Özbelsan Sivasspor maçının ardından, "Sonuna kadar play-off yarışının içinde olamaya çalışacağız. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Ankara Keçiörengücü, deplasmanda Özbelsan Sivasspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, açıklamalarda bulundu.
Zor bir maç oynayacaklarını bildiklerini ifade eden Koşukavak, "Sivas’ın 38 puanı bizim de 40 puanımız vardı. Sivas kazansa yukarıya çıkacaktı. Bizim de play-off iddiamız vardı. Kritik bir maç oynadık. Oyuna iyi başladık. Sivas takımının nasıl oynayacağını ve neler yapacağını iyi biliyoruz. Direkten dönen top vardı onu atsaydık daha rahat edebilirdik. Geçiş hücumlarından 2’yi 3’ü bulabilirdik. Buna şükür. 43 puan yaptık. Sonuna kadar play-off yarışının içinde olamaya çalışacağız. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.