Yalçın Koşukavak: "Üzüldüğüm konu..."

Akın Ungan
16.05.2024 - 21:33 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 21:38

Son dakika | Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, TFF 1. Lig play-offlarında 2-0 kaybedilen Bodrum FK maçının ardından açıklama yaptı. Detaylar.

Yalçın Koşukavak: "Üzüldüğüm konu..."

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur karşılaşmasında Boluspor, Bodrum FK deplasmanında 2-0 kaybetti. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak açıklamalarda bulundu.

"Play-off’taki takımların altındayız"

Yalçın Koşukavak, "Bodrumspor’u tebrik ederim, play-off yolunda başarılar dilerim. Biz hem kadro hem ekonomik bütçe anlamında biraz play-off’taki takımların altındayız. Bodrumspor’a daha önce çok rakip olduk. Evimizde 2-1 kazandık buraya geldik berabere kaldık. Takıma çok hakimiz ne oynayacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sahada bir oyun var mıydı söylemek çok gerçekçi olmaz"

Koşukavak, "Sahada bir oyun var mıydı söylemek çok gerçekçi olmaz. Üzüldüğüm konu sadece kendi ayağımızdaki bir topu rakip fiziksel olarak düşmüş baskı yapamıyor ve daha kısa pasla oynamamız gerekirken uzun top attık. Rakip topu sürekli havaya kaldırıyor oyun formatı bu, bizim yerden oynamamız gerekirken çok arkadan bir uzun top attık. Bodrumspor böyle gol atabilirdi ve böyle gol attı. Üzgünüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok kıymetli bir sezondu" dedi.

İlgini Çekebilir
Bodrum FK, son dakikalarda fişi çekti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler