Yalçın Koşukavak'tan özel açıklamalar!

29.06.2017 - 23:23 | Son Güncellenme: 29.06.2017 - 23:23

Yalçın Koşukavak'tan özel açıklamalar!

AJANSSPOR ÖZEL- İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Koşukavak'ın röporajından önemli satır başları:

'Önümüzdeki sezon başarısız olmayacağımı düşünüyorum'

"Tekrar İstanbulspor’a döndüğüm için mutluyum. Çok şükür geçen sene şampiyon olduk. Şimdi TFF 1.Lig’e hazırlanıyoruz. Biz bir şehir takımı değiliz, arkamızda belediye yok. Bu nedenle kendi ekonomik gücümüzle hareket ediyoruz. Bütçemize göre transferler yapıyoruz. Tabii ki diğer şehir takımları bu anlamda daha güçlü olduğu için transfer rekabeti konusunda sıkıntı yaşıyoruz ancak önümüzdeki sezon başarısız olmayacağımı düşünüyorum"

'Kojic çok karakterli bir oyuncu'

"Nemanja Kojic her şeyden önce çok karakterli bir oyuncu. Sahaya bir karakter katıyor. Kendi tarzıma uygun bulduğum için bu transferi istedim. Gaziantep BB’de oynadığı için TFF 1.Lig tecrübesi de var. Saha içindeki performansı bizim için uygundu, bize faydalı olacağını düşünüyoruz. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur"

'7-8 transfer daha yapacağız'

"Geçen seneden kalan bir kemik kadromuz var. Bunun üstüne transfer yapacağız. Altyapıdan 4 oyuncu bulundurmamız gerek ancak bizim altyapımızda bu mümkün değil. Kadromuz 21 kişi olacak. U19 Milli takımının kanat oyuncusu Sabit Hakan Yılmaz’ı kadromuza kattık. O mevkii açısından bizi rahatlatan bir transfer oldu. 7-8 transfer daha yapacağız ve biri yabancı olacak"

 

'Sabit Hakan Yılmaz çok yetenekli bir oyuncu'

"Sabit Hakan Yılmaz çok yetenekli bir oyuncu. Bizim ülkemizde yetenekli oyuncular var ancak oyuncuların saha içinde karakter gösterme sorunları var. Sabit Hakan’da bunlardan biri. Genç milli takımlarda ciddi performanslar sergilemiş ve transfer politikamıza uygun bir oyuncu. Bu oyuncuyu nasıl geliştiririz ve ülke futboluna katkılı hale getiririz, bunu misyon edindik. Kısa zamanda atletik yönleri aşıp taktiksel antremanlarla oyuncunun gelişme kat edeceğini düşünüyorum"

 

‘Yunus Emre Yalçın ile aramda duygusal bir bağ var’

"Yunus Emre Yalçın benim İstanbulspor’a getirdiğim bir oyuncu. Konyaspor ile aramızda bir protokol var. Bu protokoldeki detayları aştığımız zaman ileride bu transferin olacağını düşünüyorum. Yunus Emre Yalçın ile aramda duygusal bir bağ var. Bayburtspor’da kiralık oynarken takip ettiğim ancak alamadığım bir oyuncuydu. Geçen sezon almak nasip oldu. O da çok karakterli bir oyuncu. İnşallah aradaki sorunları aşarız ve takımızda tutarız"

 

‘Bizleri desteklemeye devam etsinler’

"İstanbulspor çok önemli bir tarihe sahip. Uzun yıllar aradan sonra tekrar ciddi bir platformdayız ve buna hazırlık yapıyoruz. Az olsa da kemik bir taraftarımız var. İnşallah 2 sezondur sürdürdüğümüz başarıya TFF 1.Lig’de de sürdürür ve güzel işler yaparız. Bizleri desteklemeye devam etsinler"

 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler