Yalçın Koşukavak'tan yeni yıldız müjdesi: 'İçeride daha çok oyuncu var'

21.03.2018 - 17:27 | Son Güncellenme: 21.03.2018 - 17:27

Yalçın Koşukavak'tan yeni yıldız müjdesi: 'İçeride daha çok oyuncu var'

İstanbul Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, A Spor'a konuştu. Başarılı teknik adam; A Milli Takım'a seçilen oyuncuları, İstanbulspor'un son durumu ve kariyer hedefine dair değerlendirmelerede bulundu.

Koşukavak'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

A Milli Takım'a seçilen oyuncular

"İstanbulspor, uzun yıllardır alt liglerdeydi ve birçok şeyi başardık. Ümit Milli ve A Milli Takım benim için çok önemli. 'Ülke futboluna  oyuncu kazandırmak' misyonu var ve iki oyuncu göndermek gurur verici."

A Milli Takım'a seçilen İstanbulspor oyuncuları şu şekilde:

Okan Koçuk - Kaleci

Mehmet Zeki Çelik - Defans

"Tabii şu anda ülke futbolunun problemleri var ve bizim de katkımız olursa ne mutlu bize. İnşallah genç oyuncu veren kulüplerimiz çoğalır. Oyuncularımın da Allah yolunu açık etsin."

Yeni genç oyuncular var mı?

"Bu hafta Balıkesirspor deplasmanında 97 doğumlu sol bek Tuncer Duhan Aksu oynadı. Son 4 hafta kazanamadık ve Balıkesirspor çok önemli bir dönemeçti, galip gelmemiz gerekiyordu. Genç oyuncuları kullanırken kaybetme ihtimali de var, çok dikkatli olmak lazım. İçeride çok oyuncu var. Öz güvenlerini de kaybettirmemek gerek."

İstanbulspor'un play-off hedefi

"Adana Demirspor maçı ile başlayan ve iki gün oynanan maçtan sonra bizi iddialı konunmdan bu taraflara getirdi. Rizespor, Samsunspor, Gaziantepspor ve Boluspor maçları var. İki maçı kazanırsak ilk 6 şansımız artacaktır. Herkes topun arkasına geçiyor ve kontra atak olunca da işler zorlaşıyor. Biz de çözüm üretmeye çalışıyoruz."

Yalçın Koşukavak'ın kariyer hedefi

"Bana birçok tvit atan arkadaş oluyor. Benim tabii bireysel hedeflerim var. Ben de planlar yapıyorum ama maalesef ülkemizde çok hızlı tüketiyoruz ve yok ediyoruz.

"Gönlümden, kalbimden geçen; ülke futboluna faydalı bir antrenör olmak istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler