Yalçın: "Nazar boncuğu olsun"

31.01.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 21:34

Beşiktaş, ligin 22. haftasında evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, zorlu maçın ardından beIN Sports'a konuştu. Deneyimli teknik adam transfer çalışmaları konusunda da bilgi verdi. İşte detaylar...

Yalçın: "Nazar boncuğu olsun"

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Nazar boncuğu olsun"

Mağlubiyetin nazar boncuğu olmasını dilediğini söyleyen Yalçın, "Oyuncuların üzülmesi normal. Hiçbir oyuncu maç kaybetmek istemez. Çok da iyi mücadele ettiler. Bazen futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Kaybetmeyi çok da hak etmedik 10 kişi kalmamıza rağmen inanılmaz pozisyonları atamadık. Nazar boncuğu olsun. Birisi kazanacak, birisi kaybedecek. Sakin olmak lazım. Çok maç var önümüzde. Bundan sonrasına bakacağız" dedi.

"Puan kaybetmek istemezdik ama..."

İlk yarıdaki oyunun isteklerinden farklı olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Topu kaptırdığımız zaman arkada sağlam durmamız gerektiğini konuşmuştuk. Oyun bazen kendiliğinden değişiyor. Bugün önlem almaya çalıştık ama çok şanssızdık. Top da bizim kazanmamızı istemedi. İlk golde de belli oldu. Dorukhan'ın atılması da oyun anlayışımızı bozdu. 10 kişiyle bir tek kale oynadık. Çarşamba günü maçımız var bu üzüntüyü fazla tutmamalıyız. Puan kaybetmek istemezdik ama oluyor bunlar" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Yalçın, "Boyd ve Güven de gidiyor. Bilal ve Cenk katılıyor. Kadromuzda düşünmediğimiz oyuncular gidiyor. Güven kalabilirdi, ama oynamasını istiyorum. Bizde çok şans bulamıyor. İyi bir oyuncu, şansını başka yerde denesin. Belki orası ona iyi gelir. İnşallah gittiği yerde mutlu olur" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler